Sara Emilie Tandberg:

Avslører ny kjæreste

Lykken smiler for influenseren.

NY FLAMME: Sara Emilie Tandberg bekrefter ny flamme - ett år etter bruddet. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
NY FLAMME: Sara Emilie Tandberg bekrefter ny flamme - ett år etter bruddet. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var sommeren i fjor at influenser Sara Emilie Tandberg (29) kunne fortelle at hun og kjæresten gjennom ti år, Robin Daldorff Magnussen, hadde valgt å gå hver til sitt.

Det røpet hun til sine 350 000 følgere på Instagram.

Gjennom årets sesong av «Bloggerne» fikk seerne et innblikk i samlivsbruddet og kunne blant annet se da Magnussen flyttet ut.

Nå ser det imidlertid ut til at lykken smiler igjen for 29-åringen. Hun har den siste tiden flere ganger vært offer for flykaoset og pilotstreiken, og kan overfor Se og Hør avsløre at den siste ferien skulle vært en «kjæresteferie».

Tar det igjen

Det har lenge vært spekulert på om Tandberg har funnet seg en ny flamme, men det er altså ikke før nå at hun bekrefter det ferske forholdet.

Og selv om det ikke blir noen kjærestetur på turtelduene nå, som influenseren innrømmer er veldig «kjedelig», har de ikke lagt planene på is.

- Vi satser på å ta opp en utenlandsferie litt senere, men det er litt vanskelig å få logistikken til å gå opp, sier hun til Se og Hør.

Kjøpte drømmehuset

Det var i mars i år, på selveste kvinnedagen, at 29-åringen kunne avsløre at hun hadde kjøpt drømmeboligen og skulle flytte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.