Birgit Skarstein:

Avslører ny kjæreste

Har funnet kjærligheten på ny.

LYKKEN SMILER: Birgit Skarstein bekrefter at hun har fått ny kjæreste. Foto: Espen Solli
LYKKEN SMILER: Birgit Skarstein bekrefter at hun har fått ny kjæreste. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august tok Birgit Skarstein (32) gull i Paralympics i Tokyo, noe som naturligvis fikk massiv oppmerksomhet her til lands.

Nå avslører den sprudlende roeren at også lykken smiler på privaten. Hun har nemlig fått ny kjæreste.

Det kommer fram i et intervju med iLevanger.

- Kjæresten min skal ut i turnus om et par år og jeg har lansert ideen for at han kan søke seg turnusplass i Levanger - og han var ikke fremmed for saken. Så det diskuteres om det kan bli aktuelt å flytte hjem igjen, sier hun til avisa.

Skarstein har ikke bodd i Levanger siden 2009, men innrømmer altså overfor avisen at hun ikke er fremmed for å flytte tilbake.

OPPMERKSOMHET: Birgit Skarstein og Philip Raabe fikk stående applaus etter deres første dans i «Skal vi danse». Nå forteller hun om oppmerksomheten og den veldig gode kjemien med dansepartneren. Reporter: Emma Eriksson. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

- Ikke på utkikk

Det var i november i 2019 at Skarstein delte nyheten om at hun og sin daværende forlovede Martin Sletten hadde valgt å gå fra hverandre.

«Det kjennes litt rart å skrive dette, men for å unngå misforståelser er det greit å fortelle det selv», åpnet idrettsprofilen et innlegg på Instagram.

32-åringen fortalte videre at de to skiltes som venner.

I Iselin Guttormsens podkast «G-Punktet» fortalte Skarstein i februar at hun ikke var klar for noe nytt forhold «per dags dato», og beskrev singeltilværelsen som deilig.

Skarstein har tidligere fortalt overfor Se og Hør at timeplanen ikke har gitt noe rom for dating.

HJMME HOS: Birgit Skarstein er blant deltakerene i denne ukens episoder av «4-stjernes middag», og der viser hun frem hjemmet. Video: Discovery+ Vis mer

- Jeg har heller ikke vært på utkikk. Jeg har ikke tid til noe annet for øyeblikket, og det er jeg komfortabel med, sa hun i fjor.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Birgit Skarstein, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: Avslører babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer