Jonah Hill:

Avslører ny kjæreste

- Takknemlig for deg.

FORELSKET: Lykken smiler for Hollywood-stjernen. Foto: Instagram/Jonah Hill
FORELSKET: Lykken smiler for Hollywood-stjernen. Foto: Instagram/Jonah Hill Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst kom nyheten om at Jonah Hill (37) og kjæresten Gianna Santos (32) hadde brutt forlovelsen - kun ett år etter at «The Wolf of Wall street»-stjernen fridde.

Hill og Santos ble først koblet til hverandre da de ble sett sammen i New Yorks gater sommeren 2018. I oktober året etter bekreftet stjerneparet forlovelsen overfor People, men bryllupet ble altså aldri noe av.

Deler søte hilsner

Nå ser det derimot ut som om skuespilleren, kjent fra storfilmer som «Superbad» og «21 Jump Street», har funnet lykken på ny.

Hans utkårede heter Sarah Brady. Hun er en 24 år gammel surfer, fotograf, aktivist og antropolog fra Encinitas i California, ifølge hjemmesiden hennes.

IKKE LENGER SINGEL: RIkke Isaksen, kjent fra Ex on the Beach, har funnet kjærligheten. Reporter: Jonas Hammer. Video/klipp: Celina Morken. Vis mer

Romanseryktene mellom dem begynte å svirre sist måned da de ble sett på bobil-shopping sammen i California, skriver E! News.

37-åringen pleier vanligvis å verne godt om privatlivet sitt, men torsdag overrasket han fansen med å dele et bilde av seg selv og sin nye kjæreste med sine tre millioner følgere på Instagram.

«Takknemlig for deg», har Hill skrevet sammen med blant annet en rød hjerteemoji.

Skuespilleren har skrudd av muligheten til å kommentere på bildet, men innlegget har fått over 78 000 likeklikk.

Mens Hollywood-stjernen som nevnt prøver å holde privatlivet unna offentligheten, så har hans nye kjæreste derimot delt flere bilder av dem sammen på sin Instagram-profil den siste perioden.

Fredag har Sarah Brady blant annet postet en bildekarusell med åtte ulike motiv fra noe som ser ut til å være en bobil-utflukt med sin berømte kjæreste.

«Tidlig oppe og savner turen på veien med mannen min», skriver hun blant annet.

I kommentarfeltet har Jonah Hill delt fire røde hjerter.

Det finnes flere andre søte bilder av Hill i feeden hennes også, og det aller første hun delte er et selfie av dem på stranden i begynnelsen av august.

«Hele hjertet mitt», står det som tekst etterfulgt av en rosa hjerteemoji.

Opp og ned i vekt

I tillegg til sine skuespillerprestasjoner har Jonah Hill også fått mye oppmerksomhet for sine vektsvingninger.

I 2017 gikk han ned hele 20 kilo etter at han først hadde måtte legge på seg 18 kilo for sin rolle i «War Dogs».

Da den morsomme skuespilleren gjestet «The Tonight Show with Jimmy Fallon» for et par år siden, snakket han om ønsket om å gå ned i vekt.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Jeg la på meg for denne filmen, «War Dogs», og så fikk jeg lyst til å bli i bedre form, sa han, ifølge People.

Hill gikk også ned i vekt da han spilte inn filmen «Moneyball» med Brad Pitt (56). Da skal han ha fått eksperthjelp og fulgt en japansk diett.

- Jeg tror det handler om arbeidet man legger i det. Å komme i bedre form handler også om modenhet. Jeg tror man blir tatt mer seriøst, sa han til The Sun i 2013.

LES OGSÅ: - Hun dro ikke fordi hun var sint på meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer