«Farmen»-Ingebjørg:

Avslører ny kjæreste

- Kunne ikke gjøre annet enn å forelske meg, medgir den tidligere «Farmen»-finalisten.

FANT LYKKEN: Dette er Ingebjørg Monique Harams nye kjæreste. Han ønsker ikke å stå frem med navn. Foto: Privat
FANT LYKKEN: Dette er Ingebjørg Monique Harams nye kjæreste. Han ønsker ikke å stå frem med navn. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingebjørg Monique Haram (32) fikk mye oppmerksomhet i 2019, da hun tok seg helt til finalen i TV 2-programmet «Farmen». Det gjorde hun etter først å ha vunnet sidekonkurransen «Torpet», men i den store finalen ble Erik Rotihaug (26) til slutt for sterk.

VINNER: Erik Rotihaug er årets vinner av Farmen. Her forteller han om hvilken kamp det har vært. Reporter: Linn Marthinussen. Foto: Tor Lindseth. Vis mer

Skapte full forvirring

De to var begge single under innspillingen, og da de dukket opp sammen på den røde løperen under Se og Hørs Kjendisgalla i november samme år, fleipet de om at de hadde innledet en romanse.

- Erik er en fantastisk sjarmerende fyr, du får fram mye latter i meg, sa Haram, før hun lurt la til til:

- Vi har det gøy sammen.

Et par dager etterpå avviste imidlertid Haram at hun og Rotihaug potensielt kunne bli et par.

- Vi er bare veldig gode venner, sa 32-åringen den gang.

SE ØYEBLIKKET: Erik Rotihaug er årets vinner av Farmen. Reporter: Thea Hope. Video: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

- En veldig flott mann

Men nå har det skjedd saker og ting. Til Se og Hør forteller nemlig Haram at hun har fått seg kjæreste. Det røper hun også på Instagram. Hennes utkårede er 40 år gammel, kommer fra Oslo, har to barn fra før av - men ønsker inntil videre ikke å stå frem med navn.

- Han er en veldig flott mann. Vi møttes på Tinder og hadde første date på Sognsvann. Det ble en hyggelig tur med kaffe. Vi gikk i et par timer og bare pratet. Så da ble det en date nummer to, tre, fire og så videre, sier den tidligere «Farmen»-deltakeren, som har vært singel de siste tre årene.

- Det er deilig - veldig deilig - å være forelsket. Det å kjenne på det igjen. Jeg tror ikke jeg har vært klar for å møte noen før nå, etter mitt forrige forhold ville jeg være alene en stund. Og det har vært fint det også,

MØTTES TIL FINALE: Ingebjørg Monique Haram og Erik Rotihaug sto i finalen av «Farmen» i 2019. Sistenevnte stakk av med en hytte og en bil. Foto: Alex Iversen / TV 2
MØTTES TIL FINALE: Ingebjørg Monique Haram og Erik Rotihaug sto i finalen av «Farmen» i 2019. Sistenevnte stakk av med en hytte og en bil. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Hun fortsetter:

- Men så traff jeg han er, og han er bare så flott. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å forelske meg.

Haster ikke

Noe av det første 32-åringen bet seg merke til var måten hennes nye flamme var overfor barna sine. Men ikke bare det.

- Han er så snill og morsom. Vi har det veldig gøy sammen. Og så er vi ganske like. Jeg må si jeg var heldig der.

- Han var vel kanskje litt heldig han og?

- Haha, ja, han er veldig heldig han og, erkjenner hun og ler.

Selv har Haram en sønn på 7 år fra et tidligere forhold. Og med totalt tre barn å ta vare på har det splitter nye paret bestemt seg for å ta det litt rolig fremover.

- Sånn er det jo når man har barn på begge kanter. Vi har hektiske liv begge to. Men alt har vært veldig, veldig hyggelig. og det har vært deilig å ha litt fri - så vi har kunne bruke litt tid sammen, forteller Ingebjørg Monique Haram til Se og Hør.

LES OGSÅ: Ut mot anklager om juks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer