Aleksander Aamodt Kilde:

Avslører ny kjæreste

Alpinist Aleksander Aamodt Kilde har funnet lykken med Mikaela Shiffrin.

IKKE LENGER SINGEL: Aleksander Aamodt Kilde og OL-vinneren Mikaela Shiffrin har blitt kjærester. Foto: Erik Johansen / NTB
IKKE LENGER SINGEL: Aleksander Aamodt Kilde og OL-vinneren Mikaela Shiffrin har blitt kjærester. Foto: Erik Johansen / NTB Vis mer
Publisert

Det bekrefter Aleksander Aamodt Kilde (28) overfor VG.

- Det er veldig hyggelig. Vi har kjent hverandre i noen år nå og alltid hatt en god tone. Nå klaffet det bra, og vi har det veldig fint, skriver Aamodt Kilde i en SMS til Dagbladet.

Rundt 19.30 norsk tid har Aamodt Kilde publisert tre bilder sammen med Mikaela Shiffrin (26). Den amerikanske alpinstjernen har også delt innlegget til Aamodt Kilde på sin instagram-story.

«Hvis du vet det, vet du det … og nå vet du det», skriver 28-åringen.

«Ingen kommer til å få vite det. Hvordan skulle de.. (Åh vent, bare glem det)», har Shiffrin selv skrevet på kjærestens post.

Flere kjente idrettsprofiler har kommet med gratulasjoner i kommentatfeltet.

Lindsey Vonn, Aksel Lund Svindal og Tiril Eckhoff er bare noen av dem som har skrevet sine lykkeønskninger.

- Boom, deler Svindal etterfulgt av et rødt hjerte og en flamme-emoji.

- Omfg, powercouple, mener Eckhoff.

Shiffrin er en av de største stjernene i alpinsirkuset for kvinner. Amerikaneren står med to OL-gull og hele seks VM-gull.

FLERE TALENTER: Verdens beste kvinnelige alpinist avslørte nye sider av seg selv i sosiale medier. Video: Instagram @mikaelashiffrin / Klipp: Øystein Sæthre Vis mer

Tre ganger har hun vunnet verdenscupen sammenlagt.

Aamodt Kilde fikk sesongen ødelagt da han i januar pådro seg en alvorlig kneskade på trening i Østerrike. 28-åringen røk korsbåndet, og fikk med det ikke muligheten til å forsvare sammenlagtseieren i verdenscupen fra sesongen før.

- Det var en utrolig kjip beskjed å få. Jeg har aldri opplevd noe liknende skademessig før, så veldig ny erfaring for min del. Ikke akkurat moro å få den beskjeden, men hva får man gjort? Nå er det bare å se framover å være positiv, uttalte han den gang.

LES OGSÅ: Full forvirring etter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer