Henry Cavill:

Avslører ny kjæreste

«Justice Leauge»-stjernen bekrefter ny romanse på Instagram.

NY KJÆRESTE: Herny Cavill avslørte den nye kjæresten sin på Instagram for noen dager siden. Foto: Brent N. Clarke / AP / NTB
NY KJÆRESTE: Herny Cavill avslørte den nye kjæresten sin på Instagram for noen dager siden. Foto: Brent N. Clarke / AP / NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke ble den britiske skuespilleren Henry Cavill (37) observert på gåtur i London med Natalie Viscuso. Duoen gikk tur med førstnevntes hund og leide hender ute i offentligheten.

Det er imidlertid først nå 37-åringen røper sin nye sivilstatus i form av et innlegg på Instagram. Det melder blant andre People.

På bildet ser man skuespilleren spille sjakk mot sin nye utkårede. I bildeteksten bekrefter han romansen med motspilleren:

«Dette er meg som ser svært selvsikker ut kort tid før min vakre og briljante Natalie knuser meg i sjakk».

Bildet kunne minnet om en oppfølger til Netflix-suksessen «The Queen's Gambit», og det var flere som bemerket seg koblingen. En fan fikk over 22 000 likes på denne kommentaren:

«Sesong to av «The Queen's Gambit» ser dritfet ut».

ROMANSE: Her er Henry Cavill ute på luftetur med sin nye kjæreste forrige uke. Foto: Splash News / NTB
ROMANSE: Her er Henry Cavill ute på luftetur med sin nye kjæreste forrige uke. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Viscuso delte det samme bildet på sin Instagram-profil, også hun med en kjærlig bildetekst:

«Bare lærer min kjære Henry å spille sjakk … eller … kanskje han lar meg vinne?»

Henry Cavill er kjent for sin rolle som supermann i «Justice League» og har blitt kåret til både best kledde brite og verdens mest sexy mann.

Hans nye flamme er heller ikke helt ukjent, da hun tidligere har deltatt i MTV-programmet «My Super Sweet 16».

FLØRT: Bettina Buchanan gjør comeback i «Ex on the Beach - Afterski», og nå kan hun avsløre at det ble ekstra hett med en spesiell i kulda. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Dumpet 14 år yngre kjæreste

Cavill har også tidligere skapt overskrifter med sitt kjærlighetsliv. Sommeren 2013 inngikk stjernen et forhold med «Big Bang Theory»-skuespilleren Kaley Cuoco (35).

Det ble derimot en kort affære, og etter knappe ti dager gikk skuespillerne hver til sitt.

To år senere ble det igjen oppmerksomhet rundt kjekkasens kjærlighetsliv, da det ble kjent at han hadde funnet lykken med 14 år yngre Tara King.

Romansen mellom de to fikk mye fokus på grunn av den store aldersforskjellen, men Cavill selv mente at alder ikke var en hindring.

EKSKJÆRESTER: Her er Henry Cavill og Tara King avbildet i 2016. Foto: Pa Photos / NTB
EKSKJÆRESTER: Her er Henry Cavill og Tara King avbildet i 2016. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer

- Folk sier at alder bare er et tall. Det er faktisk helt sant og et tegn på en persons modenhet. Hun er fantastisk, har han tidligere uttalt til ELLE.

Under Oscar-festen i februar 2016 strålte paret side om side på rød løper, og hun kastet også glans over «Batman v Superman: Dawn of Justice»-premieren i London i slutten av mars samme år.

UKJENT FORTID: I lørdagens episode av «Kåss til Kvelds», avslører Synnøve Skarbø at hun og Aune Sand, som også er gjest i programmet, har klint. Men Sand er ikke helt enig. Video: NRK Vis mer

Senere samme år dumpet imidlertid den britiske skuespilleren kjæresten, og ble ledig på markedet igjen - til ellevill jubel fra sine mange fans verden over.

Nå har Cavill altså på nytt funnet kjærligheten, og det virker som duoen trives i hverandres selskap - i alle fall når det er et sjakkbrett involvert.

LES OGSÅ: - De virket fullstendig betatt av hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer