Wanda Mashadi (28):

Avslører ny kjæreste

Influenseren og tv-profilen vil imidlertid ikke røpe navnet på sin utkårede.

RØPER KJÆRESTE: Wanda Mashadi (t.v.), her sammen med tvillingsøsteren Vita Mashadi, bekrefter at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
RØPER KJÆRESTE: Wanda Mashadi (t.v.), her sammen med tvillingsøsteren Vita Mashadi, bekrefter at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og tv-profil Wanda Mashadi (28) har fått seg kjæreste. Det bekrefter hun i podkasten «Tvillingterapi».

Det var VG som først omtalte saken.

I podkastepisoden gir Wanda følgende beskjed til lytterne:

- Så til alle dere der ute, nå vet dere det, før tvillingsøsteren Vita Mashadi stiller spørsmål ved hva hun mener.

- At vi er sammen, svarer Wanda.

UNNVIKENDE: Ryktene har haglet etter at Wanda Mashadi la ut et bilde av seg selv og en ukjent mann på Instagram. Slik svarer hun på kjærestespørsmål. Vis mer

Ønsket å holde forholdet skjult

Influenseren har tidligere fortalt i podkasten at hun datet en mann, som hun har omtalt som «Askeladden», men det er altså først nå hun bekrefter forholdet.

28-åringens nye kjæreste har også dukket opp på influenserens Instagram-profil. 1. januar delte hun blant annet to bilder av de to sammen på Instagram.

«Hvem hadde trodd det skule bli oss to da du kom dansende bort til meg på Angst en kveld i februar? Takk for 2020», skrev hun til bildene.

I den ferske podkastepisoden forklarer Wanda at hun i utgangspunktet ønsket å holde kjæresten skjult for offentligheten.

- Problemet er at jeg har holdt det så latterlig skjult, men så begynte folk å finne ut hvem det er, sier hun.

Wanda velger imidlertid å holde kortene tett til brystet hva gjelder navn på hennes nye kjæreste.

TVILLINGER: Vita og Wanda bød som vanlig på seg selv da de snakket med Rød Løpers utsendte reporter Jonas Scheie Hammer. Video: Mariann Habbestad. Vis mer

Taklet ikke avstanden

Wanda og Vita Mashadi har de siste årene fått mye oppmerksomhet. I tv-serien «Vita og Wanda» fikk man følge tvillingenes liv i opp- og nedturer, og man fikk også ta del i deres samboerskap.

Etter at duoen fikk sin egen tv-serie har de også deltatt i hver sin realityserie. Wanda i «Camp kulinaris» og Vita i «71 grader nord Kjendis». I tillegg var de begge å se i fjorårets sesong av «Kompani Lauritzen».

TAR I FOR HARDT: Vita Mashadi går i bakken under et av oppdragene i «Kompani Lauritzen». Video: Steffen Pettersen / TV 2 / Reporter: Martine Johansen Vis mer

I sistnevnte program ble de skilt fra hverandre tidlig, noe som gikk spesielt hardt inn på Vita. Hun måtte allerede i første dimmekamp ta farvel med tvillingsøsteren, uten å ane når de skulle se hverandre igjen.

- Jeg satt i isolasjon fram til Wanda kom hjem. Jeg sa ikke til noen andre enn min personlige trener at jeg var hjemme. Det var faktisk ganske hardt, fortalte Vita til Se og Hør i fjor.

Alle deltakerne fikk tilbud om å snakke med psykolog etter programmet, noe hun benyttet seg av.

- Jeg skjønte ikke at jeg trengte det før Wanda kom hjem, og ba meg ta tak i det. Jeg var så negativ til alt. Jeg snakker fortsatt med psykologen, og det har jeg trengt. Det har vært veldig deilig, og jeg anbefaler alle å gjøre det om de trenger det, det er ikke noe tabu eller flaut, sa hun.

GJØR ALT SAMMEN: Wanda og Vita Mashadi måtte være uten hverandre i to uker da sistnevnte var blant de tre første til å ryke i «Kompani Lauritzen» i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør.
GJØR ALT SAMMEN: Wanda og Vita Mashadi måtte være uten hverandre i to uker da sistnevnte var blant de tre første til å ryke i «Kompani Lauritzen» i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør. Vis mer

- To for én med oss

Samtidig som Vita satt mutters alene i tvillingenes felles bolig på Strømmen, slet Wanda seg gjennom knallharde fysiske og psykiske utfordringer under Oberst Dag Otto Lauritzens kommando. Å miste sin største støttespiller under innspillingen tæret også på henne.

- Det var veldig tungt i starten. Heldigvis hadde jeg dritmange bra folk rundt meg, så det løsnet etter hvert. Fordelen var at det var så gøy at jeg klarte å tenkte at «jeg kommer til å se Vita snart, hun er ikke død, hun er hjemme, dette er bare midlertidig», forklarte hun.

Tvillingsøstrene har tidligere fortalt til Se og Hør at de har et helt spesielt forhold, og at hvis en av dem får seg kjæreste er det viktig at han godtar dem begge.

- Det er to for én med oss, sa Wanda lattermildt til Se og Hør i 2019.

Duoen sa seg enige i at det nesten var viktigere at de liker hverandres typer enn at foreldrene deres liker dem.

- Vi kan alltids legge inn et godt ord hos mamma og pappa, og foreldre vil jo alltid ditt beste. De vet at hvis jeg sier at han er kul, så liker jo de ham også - og motsatt selvfølgelig, fortalte Vita.

LES OGSÅ: Dette blir babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer