Anette Bøe:

Avslører ny kjæreste

- Jeg blir ikke med Anette å gå på rulleski, sier idrettsheltens nye utkårede.

SKUTT GULLFUGLEN: Anette Bøe har funnet kjærligheten på nytt. Vinteren tilbringer det nye paret på fjellet sammen. Her fotografert i fjor. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SKUTT GULLFUGLEN: Anette Bøe har funnet kjærligheten på nytt. Vinteren tilbringer det nye paret på fjellet sammen. Her fotografert i fjor. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

Den tidligere langrennsløperen og ishockeyspilleren Anette Bøe (63) går inn i det nye året lykkelig. Hun er en av landets mest kjente idrettsutøver, med gull og verdenscupseire gjennom store deler av 1980-tallet. De siste åra har hun muligens vært mest kjent for deltakelser i diverse tv-program.

Privatlivet er hun også godt kjent for. Etter flere år preget av både sykdom og dødsfall, røper hun nå at hun har funnet kjærligheten og flyttet til fjells.

Det røper Bøe i et nytt intervju med VG. 63-åringen forteller til avisa at hennes nye utkårede heter Hans Petter Myhre, og at de har flyttet sammen til Uvdal - i hytta som eksmannen Ole-Jacob Libæk eier. Dit dro de opp allerede i september, og målet er å bli helt til våren.

TRYNER: Det skal hvert fall ikke stå på innsatsen til MGP-klare Medina. Det ble mye tryning da Johanna Grønneberg inviterte med seg amerikaneren på hans aller første langrennstur. FOTO: Henriette Eilertsen/Morten Eik. KLIPP: Thea Hope Vis mer

Nyter tiden

Overfor avisa kan hun røpe at de to møtte hverandre gjennom felles venner i Larvik - byen begge er fra.

LIVET SMILER: Anette Bøe møtte kjæresten gjennom felles venner fra hjembyen Larvik. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LIVET SMILER: Anette Bøe møtte kjæresten gjennom felles venner fra hjembyen Larvik. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

- Vi har faktisk vært medlem av samme seilklubb og er like gamle. Men vi kjente ikke hverandre fra ungdommen, sier hun, og fortsetter:

- Men det er fint med en felles bakgrunn. For våre foreldre har vært omgangsvenner. Min familie har også hytte i Larvik, og der er vi veldig mye som sommeren, forklarer hun til avisa.

Hun kan fortelle at de to liker å gå på ski sammen, og at de gjerne har med seg omplasseringshunden Chili når de er på tur. De gjør det sånn at hun går på ski, mens han holder følge med hjelp av hunden bak.

- Jeg liker å gå på ski, og å være ute i naturen. Sånn på jakt og slik er jeg mest bare med, men ett sted setter jeg grensen. Jeg blir ikke med Anette å gå på rulleski, sier han selv til avisa.

FLYTTER SAMMEN: Morten Botten avslørt i November at han hadde fått seg kjæreste, nå flytter de sammen. Vis mer

Helseplager

Anette Bøe var tidligere gift med Ole-Jacob Libæk. De gikk hver til sitt i 2012, etter 23 år sammen. Paret fikk de tre barna Oliver, Billie og Thea sammen.

- Jeg kan bekrefte at jeg har flyttet ut fra villaen vår på Bygdøy, sa hun i en kort kommentar til Se og Hør den gang.

Kort tid før skilsmissen ble kjent, fikk hun blodforgiftning.

- Jeg fikk en bakterie i nakken. Det begynte å gnage inni der og det trykket på ryggmargen. I to måneder lå jeg på sykehus. Det var på håret at jeg ikke klarte det. Men det var ikke min tur denne gang. Hver dag er en gave, har hun uttalt til Dagbladet tidligere.

Nå smiler altså heldigvis lykken på ny for Bøe.

LES OGSÅ: - Var nok litt modigere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer