Hanne Sørvaag:

Avslører ny kjæreste

Lykken smiler for artist Hanne Sørvaag (40).

IKKE LENGER SINGEL: Hanne Sørvaag har all grunn til å smile om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
IKKE LENGER SINGEL: Hanne Sørvaag har all grunn til å smile om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Hanne Sørvaag (40) har funnet kjærligheten på ny. Det bekrefter hun i tirsdagens utgave av Se og Hør.

Den folkekjære artisten ønsker ikke å røpe altfor mye om hvem den nye flammen er, men hun viste ham stolt fram på premieren på showet «Julegleder» i Tønsberg for kort tid siden.

- Dette er Thomas, kjæresten min, fortalte en ordknapp Hanne Sørvaag til Se og Hør da ukebladet møtte det forelskede paret.

40-åringen ville imidlertid ikke si noe om hvordan de møttes eller hvor lenge de har vært sammen. I et intervju med VG i februar hintet Sørvaag riktignok om at hun har hatt hell i kjærlighetslivet den siste tiden.

- Det går bedre etter fylte 40, men noe særlig mer kan jeg ikke si. Jeg har lært fra tidligere at det ikke hjelper på kjærlighetslivet å si for mye om det til mediene. Men la meg være litt kryptisk og si at jeg har fått en fin start på 40-åra, sa artisten da.

Hjertesorg

Hanne Sørvaag har tidligere snakket åpent om sin langvarige tilværelse som singel i intervjuer med mediene, og 40-åringen har uttalt at hun har trivdes godt uten kjæreste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer