Morten Botten:

Avslører ny kjæreste

Realityprofilen har funnet lykken.

NY KJÆRESTE: Morten Botten har funnet lykken med Elena. Foto: Privat
NY KJÆRESTE: Morten Botten har funnet lykken med Elena. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av april kunne «Paradise Hotel»-paret Morten Botten (25) og Sofie Nilsen (25) avsløre at de hadde gått hver til sitt etter at de møttes på det skandaløse hotellet i 2017.

Det verserte lenge rykter om et mulig brudd, men først flere måneder seinere ble det bekreftet at de hadde avsluttet forholdet.

Ny kjæreste

Tirsdag kveld kan imidlertid Botten avsløre at han har funnet lykken på ny med Elena, som ifølge TV 2 ikke ønsker å gå ut med fullt navn.

- Hun er utrolig snill og støttende. Vi har det kjempegøy sammen og ler av alt. Vi tenker veldig likt noe som gjør ting kjempeenkelt, forteller han til nettstedet.

Sofie Nilsen er ferdig i «Bloggerne» etter to sesonger. Nå avslører hun hvorfor hun ikke ønsket å bli med videre. Vis mer

Paret møttes gjennom en felles venn i juni, og på Instagram har TV-profilen delt flere bilder av sin utkårede. Det var også her han mandag bekreftet at han hadde fått seg kjæreste.

- Vi har det kjempebra og ler og koser oss som aldri før, sier Botten til Se og Hør, og avslører at paret bare har vært sammen i noen få dager.

Delte åpent om bruddet

TV-profilen, har som nevnt tidligere vært sammen med Sofie Nilsen i tre år, og de var blant de mest profilerte influenserparene i Norge.

«Som dere sikkert forstår ved å lese overskriften så er det slutt mellom Morten og meg. Det føles helt uvirkelig å skrive den setningen da det føles ut som at han har vært her for alltid», skrev Nilsen på bloggen i april.

Videre delte hun at hun valgte å fortelle åpent om bruddet fordi hun følte leserne fortjente å vite det.

«Jeg vet det er mange som vil spørre hvorfor, og svaret er så enkelt som at vi bare har vokst fra hverandre. Den siste tiden har Morten og jeg bare vært venner, eller bestevenner. Det er en stund siden vi har oppført oss som kjærester, samtidig som at vi er på et sted i livet der vi har helt forskjellige ønsker og drømmer», fortsatte hun.

Botten delte en lenke til blogginnlegget på sin egen Instagram-konto.

LES OGSÅ: - Venter på å skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer