Lady Gaga:

Avslører ny kjæreste

Har funnet lykken etter romansespekulasjoner og brutt forlovelse.

FUNNET KJÆRLIGHETEN: Lady Gaga er forelsket igjen, og viser det gjerne til verden. Nå har hun bekreftet sitt nye forhold med Michael Polansky på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB scanpix
FUNNET KJÆRLIGHETEN: Lady Gaga er forelsket igjen, og viser det gjerne til verden. Nå har hun bekreftet sitt nye forhold med Michael Polansky på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en stund siden Lady Gaga (33) skapte overskrifter om kjærlighetslivet sitt, i hvert fall i positiv forstand. Man må ikke mange måneder tilbake i tid for å finne ryktene om at hun og «A Star Is Born»-motskuespilleren Bradley Cooper (45) var et par. Dette benektet de kategorisk, men av en eller annen grunn stoppet ikke rykteflommen.

Nå har popstjernen bestemt seg for å sette siste spiker i ryktekista. Stjernen har tilbrakt en romantisk helg i Miami med en mystisk mann, noe fotografer har dokumentert godt på avstand. Det florerte flere spekulasjoner om hvem denne mannen var, men Gaga forble taus.

Natt til tirsdag bestemte hun seg derimot for å bli «Insta official» - da hun la ut bilde sammen med mystiske Michael Polansky.

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

Viser frem

Til sine nærmere 40 millioner følgere viser Gaga, som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta, frem seg og kjæresten i en romantisk positur.

Det kan virke som paret sitter på en båt, for bak dem er havet blått og utsikten uendelig. Gaga har på seg en nettingtrøye og blå bikini, og sitter i fanget til Polansky.

«Vi hadde det så gøy i Miami. Elsker alle mine 'little monsters' og fans, dere er best», skriver hun, og henviser til konserten hun avholdt i den tropiske byen, der kjæresten altså var med.

Men hvem er egentlig «Bad Romance»-sangerens nye flamme? Page Six mener å ha svaret. De skriver at Polansky har studert ved prestisjeskolen Harvard, der han tok en grad i matematikk og informatikk. Denne utdannelsen har han brukt godt.

SAMMEN: Lady Gaga og Michael Polansky forlot Super Bowl hånd i hånd natt til mandag. Foto: NTB scanpix
SAMMEN: Lady Gaga og Michael Polansky forlot Super Bowl hånd i hånd natt til mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer

I dag driver han Institute for Cancer Immunotherapy - som i sin tid ble grunnlagt av Facebook-medgründer Sean Parker. Han er i tillegg sjef for Parker Groups, en paraplyorganisasjon skapt av samme mann.

Det skal ha oppstått søt musikk mellom Polansky og Gaga allerede i fjor. De møttes trolig i Los Angeles på et veldedig arrangementet hjemme hos Parker, og har holdt på siden. På nyttårsaften ble de to observert sammen i Las Vegas.

Siden har det imidlertid vært offentlig stille - før i helgen. Da dukket det opp flere bilder av dem i heller pikante situasjoner, blant annet kyssende på en terrasse.

Brutte forlovelser

Fans som var til stede under Gagas konsert i Miami på lørdag sier at Polansky allerede er akseptert av familien. Han skal nemlig ha stått ved siden av artistens mor på VIP-balkongen.

Det er en stund siden artisten hadde kjæreste sist. Da stjernen dukket opp på Grammy-utdelingen i fjor uten forlovelsesring, begynte flere å lure på om hun og forloveden Christian Carino hadde gått fra hverandre.

Etter en uke med spekulasjoner bestemte Gaga seg for å bekrefte bruddet.

KORT FORLOVELSE: Bare tre måneder etter at forlovelsen mellom Gaga og Carino ble kjent, kom det frem at paret hadde gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
KORT FORLOVELSE: Bare tre måneder etter at forlovelsen mellom Gaga og Carino ble kjent, kom det frem at paret hadde gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Årsaken til at de gikk hver til sitt er ikke kjent, men det er blitt hevdet at det var popstjernen som valgte å bryte forlovelsen. Carino er en anerkjent mann i underholdningsbransjen, og var tidligere Gagas agent. Han jobber for agentbyrået CAA i Los Angeles, og representerer stjerner som Johnny Depp, Margot Robbie og Neil Patrick Harris.

Forholdet mellom de to ble bekreftet i februar 2017, etter at de noen måneder tidligere hadde blitt observert i het omfavnelse under en Kings of Leon-konsert i Los Angeles.

At de to hadde forlovet seg, kunngjorde Gaga selv under et arrangement i regi av magasinet Elle, «Kvinner i Hollywood», i oktober i 2018. Da sa hun følgende i en takketale fra scenen:

FALL: Under en konsert i Las Vegas tok Lady Gaga en fan opp på scenen. Det var kanskje ikke så lurt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Foto: CNN Vis mer

- Takk til alle de kjære i livet mitt. Bobby, alle på bord nummer fem. Min forlovede, Christian. Alle menneskene i livet mitt som tar vare på meg hver eneste dag, sa hun.

Det skulle altså ikke vare. Artisten har tidligere også vært koblet til produsent Rob Fusari, skuespiller Taylor Kinney - som hun var forlovet med fram til sommeren 2016 - og lydtekniker Daniel Horton.

LES OGSÅ: - Vær så snill og stopp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer