Lady Gaga:

Avslører ny kjæreste

Har funnet lykken etter romansespekulasjoner og brutt forlovelse.

FUNNET KJÆRLIGHETEN: Lady Gaga er forelsket igjen, og viser det gjerne til verden. Nå har hun bekreftet sitt nye forhold med Michael Polansky på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB scanpix
FUNNET KJÆRLIGHETEN: Lady Gaga er forelsket igjen, og viser det gjerne til verden. Nå har hun bekreftet sitt nye forhold med Michael Polansky på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en stund siden Lady Gaga (33) skapte overskrifter om kjærlighetslivet sitt, i hvert fall i positiv forstand. Man må ikke mange måneder tilbake i tid for å finne ryktene om at hun og «A Star Is Born»-motskuespilleren Bradley Cooper (45) var et par. Dette benektet de kategorisk, men av en eller annen grunn stoppet ikke rykteflommen.

Nå har popstjernen bestemt seg for å sette siste spiker i ryktekista. Stjernen har tilbrakt en romantisk helg i Miami med en mystisk mann, noe fotografer har dokumentert godt på avstand. Det florerte flere spekulasjoner om hvem denne mannen var, men Gaga forble taus.

Natt til tirsdag bestemte hun seg derimot for å bli «Insta official» - da hun la ut bilde sammen med mystiske Michael Polansky.

Viser frem

Til sine nærmere 40 millioner følgere viser Gaga, som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta, frem seg og kjæresten i en romantisk positur.

Det kan virke som paret sitter på en båt, for bak dem er havet blått og utsikten uendelig. Gaga har på seg en nettingtrøye og blå bikini, og sitter i fanget til Polansky.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer