Lene Nystrøm:

Avslører ny kjæreste etter skilsmissen

Valgte å holde en lav profil frem til nå.

LYKKEN SMILER: Lene Nystrøm forteller i et nytt intervju at hun har fått seg kjæreste. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN SMILER: Lene Nystrøm forteller i et nytt intervju at hun har fått seg kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I april 2017 ble det kjent at Lene Nystrøm (45), bedre kjent som Aqua-Lene for mange, og ektemannen Søren Rasted (49) hadde gått hver til sitt etter 16 års ekteskap.

Men nå smiler lykken på ny for Aqua-Lene, som i et intervju med danske Billedbladet avslører at hun har fått seg ny kjæreste, ifølge danske Se og Hør.

45-åringens nye flamme er musiker Jeppe Kristoffer Lenz, som for tida turnerer sammen med Aqua. Det danske ukebladet skriver at Lenz er i begynnelsen av trettiåra og fra Bornholm, men at han nå bor i København.

- Vi har vært sammen en liten stund, men vi har bare holdt en lav profil, sier Lene Nystrøm og fortsetter:

- Vi møtte hverandre gjennom jobben, Jeppe jobber også med musikk. Han jobber som tekniker for oss i Aqua og har gjort det for en rekke band.

Åpen om bruddet

Aqua-Lene har barna Billy (13) og India (14) som hun fikk sammen med Søren Rasted. Eksparet var kollegaer da de toppet hitlistene med «Barbie Girl» og en rekke andre hits på slutten av 90-tallet, tjente flerfoldige millioner - og forelsket seg i hverandre etter mange års samarbeid.

Etter at nyheten kom om at de skulle skilles, fortalte Nystrøm at de fremdeles har mye kjærlighet for hverandre, og at de alltid vil elske hverandre.

DEN GANG DA: Søren og Lene i 1999. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Søren og Lene i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var tungt å ta avgjørelsen om å skilles, men det er en avgjørelse vi har tatt sammen. Vi fortsetter som gode venner, gode partnere og ikke minst med hovedfokus på det beste for barna, sa hun, og fortsatte:

- Vi har fortsatt stor kjærlighet for hverandre, og vil alltid elske hverandre.

I mai i fjor snakket også Rasted om bruddet for første gang. Det i et tv-program, sendt på danske TV 2.

Det var Ekstra Bladet som omtalte saken den gang, og skrev at Rasted satt i stolen hos Hans Pilgaard i forbindelse med innspillingen av talkshowet «Hos Hans». Det var der han valgte å fortelle om bruddet.

- Nå ble jeg skilt i sommer, og har det veldig fint sammen med min kone - med Lene, sa han i programmet.

Han kunne avkrefte at det har vært noe dramatikk bak bruddet, og betegnet det hele som en «veldig god» skilsmisse. Han pekte også på at det har vært fint med en forandring for ham personlig.

Klipp fra TV2-programmet "Hver gang vi møtes": Lene Nystrøm forteller en historie fra karrieren om "Barbie"-perioden. Vis mer

- Vi hadde det stadig vekk fint sammen. Etter å ha vært gift i 16 år blir man revet ut av den normale hverdagen man har hatt, og på noen måter er det også sunt - i hvert fall for meg, ytret han, og fortsatte:

- Jeg synes det har vært veldig spennende å se på livet mitt på en annen måte, avslørte popstjernen, og la til at han nå har fått tid til å se ting i et annet perspektiv.

Ikke påvirket økonomisk

I et intervju med Alt for Damene i 2010, fortalte Søren Rasted om forholdet sitt til norske Lene.

- Lene var den jenta jeg kjente aller best i hele verden, og det er nok bra at man kjenner hverandres dårlige sider før man gifter seg, fortalte han den gang.

I samme intervju innrømmet dansken at han en periode fryktet for ekteskapet sitt, og at han var nødt til å ta seg kraftig sammen for å redde familieidyllen.

På grunn av Aquas enorme suksess på 90-tallet, er Rasted og Nystrøm antakeligvis sikret økonomisk for resten av livet.

Dagbladet skrev i 2017 at eksparet har tjent omkring 210 millioner kroner til sammen, og Lene Nystrøms manager, Ole Fr. Jonsbråten, forklarte at skilsmissen ikke vil ha negativ innvirkning på økonomien.

- Som de selv uttaler: «Dette gjør vi i enighet og med den største respekt for hverandre», svarer vel egentlig godt nok, på at de er godt forlikt. Begge to, med familie, sitter trygt og godt i det, for resten av livet, sa han til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Hun har ventet mye på meg