NY KJÆRESTE: Den norske skuespilleren Alexandra Gjerpen avslører at hun har funnet kjærligheten på ny etter bruddet med ekskjæresten Herman Sabado i fjor. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
NY KJÆRESTE: Den norske skuespilleren Alexandra Gjerpen avslører at hun har funnet kjærligheten på ny etter bruddet med ekskjæresten Herman Sabado i fjor. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Alexandra Gjerpen:

Avslører ny kjæreste etter bruddet

«Unge lovende»-skuespilleren legger ikke skjul på at hun er svært lykkelig om dagen.

Publisert

I fjor kom nyheten om at skuespiller Alexandra Gjerpen (34), best kjent fra NRK-serien «Unge lovende», var blitt singel. 34-åringen var tidligere i et forhold med skuespiller Herman Sabado (37).

Skuespilleren kunngjorde at de to hadde gått hver til sitt under NRKS radioprogram «Lørdagsrådet», hvor Gjerpen også fortalte at hun hadde gruet seg til å fortelle at hun var blitt singel.

- Jeg har gruet meg så mye til å si dette. Men jeg er faktisk singel. Ganske nylig, svarte skuespilleren på spørsmålet om sivilstatus den gang.

Forelsket

Nå ser det derimot ut til at lykken har snudd for skuespillerstjernen, som i et nytt intervju med bladet Kamille røper at hun har funnet kjærligheten på ny - denne gang med en som er utenfor bransjen.

LYKKELIG: Det er i den ferskeste utgaven av bladet Kamille at Alexandra Gjerpen avslører at hun har fått seg kjæreste. Foto: Faksimile
LYKKELIG: Det er i den ferskeste utgaven av bladet Kamille at Alexandra Gjerpen avslører at hun har fått seg kjæreste. Foto: Faksimile Vis mer

- Det er så fint, og det gir meg masse energi. Det er en tid for alt, og det er også noe som skal følges opp, for å si det sånn. Relasjonen skaper også en balanse og viser meg at det er andre ting i livet som er viktig å få med seg, forteller skuespilleren til bladet og legger til:

- Jeg føler at 2018 var jobbåret, og at 2019 er kjærlighetsåret.

Selv om Gjerpen holder kortene tett til brystet når det kommer til detaljer om sin nye utkårede, innrømmer 34-åringen i intervjuet at hun har et stort ønske om å stifte sin egen familie.

- Det er et stort ansvar, og det er ikke noe jeg tar lett på. Og det er jo heller ikke bare min avgjørelse, it takes two to tango. Men jeg har veldig lyst til å starte min egen familie med egne tradisjoner, selv om man bare er to.

Se og Hør har vært i kontakt med Alexandra Gjerpen, som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

På et annet sted i livet

Alexandra Gjerpen har gjort stor suksess med «Unge lovende». NRK-serien handler om de tre ambisiøse venninnene Elise, Alex og Nenne, som alle prøver å følge drømmene sine.

I serien spilte Alexandra en av hovedrollene sammen med de to skuespillerkollegene Siri Seljeseth (31) og Gine Cornelia Pedersen (33).

TRIO: Her er Alexandra Gjerpen avbildet sammen med «Unge lovende»-kollegene Siri Seljeseth og Gine Cornelia Pedersen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TRIO: Her er Alexandra Gjerpen avbildet sammen med «Unge lovende»-kollegene Siri Seljeseth og Gine Cornelia Pedersen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Karakteren i tv-serien er ikke så ulik Gjerpen selv, som gikk fullt inn for å bli skuespiller i 20-årene. Etter å ha bodd i New York i seks år, for å satse fullt og helt på skuespillerkarrieren, bosatte hun seg på Adamstuen i Oslo sammen med katten sin.

I dag er hun glad for at 20-årene er over og forteller i intervjuet med Kamille at hun er på et helt annet sted enn tidligere. Hun har blant annet blitt flinkere til å sette grenser for seg selv, og ta seg tid til å gjøre andre ting enn bare jobb.

Kan tenke seg å flytte tilbake

I dramaserien «Unge lovende» går rollefiguren Alex, som spilles av Alexandra Gjerpen, hardt ut mot hjembyen Sandnes. Det har skuespilleren tidligere uttalt i et intervju med NRK at hun kan kjenne seg igjen i.

- Da jeg flyttet fra Sandnes, var det nesten som et ungdomsopprør der jeg hadde utrolig behov for å distansere meg fra Sandnes. Sandnes var ikke identiteten min, fortalte hun i intervjuet.

Men på spørsmål om hvorvidt 34-åringen kunne tenke seg å flytte tilbake til hjembyen, avslørte hun at det ikke er helt utelukket.

- For fem år siden hadde jeg, som Alex, sagt: «ALDRI I LIVET», men man forandrer seg. Nå er det veldig mange av vennene mine som flytter tilbake, og det er absolutt ikke utelukket, sa hun til NRK.

LES OGSÅ: «Paradise»-profilen gikk ned på kne - og fikk ja!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer