Per Sandberg og Bahareh Letnes:

Avslører ny karrierevei

Paret åpner bar i sin nye hjemby.

NYTT PROSJEKT: Per Sandberg og Bahareh Letnes åpner bar i Halden så fort den er klar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYTT PROSJEKT: Per Sandberg og Bahareh Letnes åpner bar i Halden så fort den er klar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Den tidligere politikeren Per Sandberg (60) og samboeren Bahareh Letnes (29) flyttet nylig inn i sin nye bolig i Halden, og nå ser det ut til at de har fremtidsplanene klare for livet i sin nye hjemby.

På Facebook skriver nemlig Grand Bar Halden at baren snart vil ha nyåpning, og i samme innlegg har de delt et bilde av Sandberg og Letnes.

Overfor Se og Hør bekrefter paret at det er de som har opprettet Facebook-siden, og åpner baren.

- Dette har vært kjent lenge. Vi pusser opp nå og håper å åpne ganske snart, skriver samboerparet i en sms til Se og Hør søndag kveld.

Det var i begynnelsen av november at det ble kjent at Per og Bahareh hadde kjøpt seg hus i Halden. Det er den første boligen de eier sammen.

SKAL VI DANSE: Per Sandberg mener kjæresten kommer bedre fra enn det ham i konkurransen. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer

Vil bli fostermor

At det har skjedd mye i livet til duoen de siste årene, er det liten tvil om. De er et av landets kanskje mest omtalte par, og har vært å se i både «Charterfeber» og på «Skal vi danse»-parketten. Per Sandberg er også aktuell i «Farmen kjendis» i år.

Da Se og Hør møtte dem under finalen av «Skal vi danse» i fjor høst, kunne Bahareh avsløre at hun hadde nye drømmer hun ønsker å realisere, blant annet å stifte familie.

- Jeg har lyst til å bli fostermor. Jeg synes at det å bli fostermor er en enda viktigere jobb i dette samfunnet enn å føde barn selv. For det er så mange barn som trenger et rom, et sted å bo, en mor, sa hun da.

29-åringen understreket at hun selv har erfart hvor viktig hennes fosterfamilie har vært. Da hun først kom til Norge, ble hun plassert hos en fosterfamilie i Skogn i Levanger.

- For meg er det en viktig jobb. Så det er min neste drøm, og jeg skal søke om å få bli fostermor neste år.

Til tross for at drømmen nå er å hjelpe et barn som trenger det, har Letnes også lyst på «egne» barn.

«CHARTERFEBER»: Mange gleder seg til å se Per Sandberg og Bahareh Letnes i årets sesong av «Charterfeber» - og noe av det første det mye omtalte paret gjør, er å dra på vannscootertur. Video: Viafree Vis mer

I fjor sommer, da det ble kjent at duoen var på husjakt, kunne nemlig Letnes røpe over for Dagbladet at hun og kjæresten ønsker seg barn.

Dette har hun ikke lagt fra seg.

- Først vil jeg bli fostermor, for det er så mange barn som trenger hjelp. Så vil vi ha egne barn sammen senere, fortalte Bahareh.

LES OGSÅ: Kjæresten bryter tausheten etter dødsfallet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer