Victor Sotberg:

Avslører ny jobb

- Dette blir spennende.

TV 2: Victor Sotberg, Christopher Robin Henriksen Omdahl og Robin Hofset med nytt program på TV 2. Foto: Thomas Andersen / TV 2
TV 2: Victor Sotberg, Christopher Robin Henriksen Omdahl og Robin Hofset med nytt program på TV 2. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

YouTube-profil Victor Sotberg går fra NRK til TV 2, melder TV 2.

- Dette blir spennende og jeg er veldig glad for nye utfordringer. Jeg gleder meg til å utvikle og utfolde meg videre med nye konsepter i TV 2. Vi har lagt mange kule planer, som jeg kan fortelle mer om snart. Jeg gleder meg masse, sier Sotberg i en pressemelding.

For tiden er Sotberg å se som programleder på lørdagskveldene i «Alle mot 1» på NRK, og har de siste fire årene vært programleder i «FlippKlipp» på NRK.

TUNG TID: Victor Sotberg hadde det ikke lett på skolen. Det åpnet han seg om hos «Lindmo». Video: NRK Vis mer

Han har også svingt seg på parketten i beste sendetid på «Skal vi danse», opptrådt som «Dragen» i «Maskorama» og deltatt på «71 grader nord».

- Vi er så glade for at Victor Sotberg har valgt å begynne i TV 2! Han er en kreativ og engasjerende programleder, og jeg vet mange vil glede seg over det han skal gjøre sammen med oss fremover, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2 i pressemeldingen.

Ikke dårlig stemning

I februar kom nyheten om at Sotberg slutter i NRK etter fire år i kanalen.

Steinkjer-mannen betrygget da fansen om at han ikke forsvinner fra YouTube, til tross for avskjeden med «FlippKlipp». Han sa også at han elsker NRK, og at det ikke er dårlig stemning mellom han og statskanalen.

– Det går også rykter om at jeg har fått sparken, men det har jeg absolutt ikke gjort. Jeg har valgt å dra på egen hånd, sa 30-åringen den gang.

BRTYER SAMMEN: Victor Sotberg brøt sammen i «71 grader nord - kjendis» da han kom til camp. Der fikk han også en lapp fra Isabel Raad. Video: Discovery + Vis mer

– Jeg kjente at nå tror jeg at jeg er ferdig med å jobbe for NRK Super, fordi jeg kanskje ikke føler at jeg får utfolde meg helt som jeg vil lenger.

Men Sotberg forsvinner ikke fullstendig fra NRK. Som nevnt stepper TV-profilen inn i «Alle mot 1» på NRK denne våren sammen med Selda Ekiz (37) og Thomas Engeset (33). Han har tidligere vært vikar for Ekiz da hun var i barselpermisjon.

LES OGSÅ: Dette er «Charter»-Hildes nye jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer