Selda Ekiz

Avslører ny jobb

- Gleder meg veldig.

OVERTAR: Selda Ekiz får nye ansvarsoppgaver i publikumssuksessen «Alle mot 1». Foto: Esten Borgos/Nordisk Film TV/NRK
OVERTAR: Selda Ekiz får nye ansvarsoppgaver i publikumssuksessen «Alle mot 1». Foto: Esten Borgos/Nordisk Film TV/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selda Ekiz (37) blir ny programleder for gameshowet «Alle mot 1», melder NRK fredag morgen. Hun overtar rollen etter Ole Rolfsrud, som har ledet suksessprogrammet gjennom fire sesonger.

Selda Ekiz har tidligere vært delaktig i programmet som konstruktør av de elleville eksperimentene som både deltakerne i programmet og publikum må gjette på utfallet av. Nå går hun over til en ny rolle, og tar plass i studio for å lede deltakerne gjennom programmet.

- Jeg gleder meg veldig, samtidig som jeg er kjempespent. Jeg har store sko å fylle og håper jeg klarer å levere. Men det blir moro å prøve noe nytt i «Alle mot 1», sier Ekiz

Overtar: Disse fjesene blir å se som ny programledertrio i «Alle mot 1». Foto: Esten Borgos/Nordisk Film TV/NRK
Overtar: Disse fjesene blir å se som ny programledertrio i «Alle mot 1». Foto: Esten Borgos/Nordisk Film TV/NRK Vis mer

Med på laget

Mens Ekiz tar turen inn i studio, stiger Thomas Engeset (33) foran kameraet etter å ha jobbet bak det i de siste to sesongene av programmet.

Sammen med Victor Sotberg (30), et allerede kjent fjes for tidligere fans av gameshowet, skal duoen ta over ansvaret for eksperiment-delen av programmet.

Thomas Engeset fikk sin brakstart i underholdningsbransjen da han gestaltet karakteren Kjell i «Olsenbanden Jr.». Han beskriver det å være del av programledertrioen som drømmejobben:

GLEDER SEG: Victor Sotberg og Thomas Engeset ser frem til den nye arbeidshverdagen som programledere og eksperimentansvarlige i «Alle mot 1». Foto: Nordisk Film TV/NRK
GLEDER SEG: Victor Sotberg og Thomas Engeset ser frem til den nye arbeidshverdagen som programledere og eksperimentansvarlige i «Alle mot 1». Foto: Nordisk Film TV/NRK Vis mer

- Drømmejobben er jo et slitt uttrykk, men det er nøyaktig det dette er! Fritida er rimelig fylt opp med rare påfunn og aktiviteter, så å få ha dette som fulltidsjobb er jo bra gøyalt, forteller Engeset.

Victor Sotberg er en kjent norsk youtuber, og har tidligere vært å se i NRK-produksjoner som «FlippKlipp» og «Maskorama».

TUNG TID: Victor Sotberg hadde det ikke lett på skolen. Det åpner han seg om hos «Lindmo». Video: NRK Vis mer

- Det er en stor ære å bli fast programleder i «Alle mot 1». Det er virkelig gøy og spennende, sier Sotberg.

Ekiz på sin side virker svært fornøyd med å få Sotberg og Engeset med på laget:

- Det å få Victor og Thomas med i dette universet fast i ni programmer framover vil ta programmet til nye høyder, sier Ekiz.

OVERKJØRT: På lag Nordkapp i «71 Grader Nord - Kjendis» bestemte Victor Sotberg seg for å ta opp noe han hadde sittet inne med. Video: discovery+ Vis mer

LES OGSÅ: - Vil bruke kraften riktig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer