John Arne Riise:

Avslører ny jobb

Dette skal han gjøre nå.

NY JOBB: John Arne Riise avslører hva han skal jobbe med fremover. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY JOBB: John Arne Riise avslører hva han skal jobbe med fremover. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av november kom nyheten om at den tidligere fotballstjernen John Arne Riise (41) slutter i jobben som trener i Tønsberg-klubben Flint, etter bare to år. Det avslørte Riise overfor Dagbladet.

- Det har vært veldig utfordrende med tanke på coronaperioden. Men jeg har lært ekstremt mye om meg selv som trener og person. Og jeg har hatt en fantastisk gruppe å jobbe med, sa han til avisen.

HJELPER EKSEN: John Arne Riise hjelper ekskjæresten Louise Angelica Riise med oppussing. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Han la imidlertid ikke skjul på at det var med tungt hjerte han ga seg.

- Jeg blir fort glad i folk og er veldig emosjonell. Da jeg satt i bilen etter møtet, var det tungt. Jeg kan si såpass, fortsatte han.

Onsdag blir det kjent at Riise har fått ny jobb. Også denne gangen avslører den tidligere fotballstjernen nyheten overfor Dagbladet.

- Hatt kontakt med flere klubber

Overfor avisen røper Riise at han blir trener i Toppserien for kvinner. Det kommer også frem at Riise har skrevet under en toårskontakt med Avaldsnes, som ligger ved Haugesund, og blir presentert på Scandic Maritim i Haugesund i formiddag.

KRANGEL: John Arne Riise og Espen Thoresen kom ikke godt overens under innspillingen av «Farmen Kjendis». Video: TV2 . Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Jeg har hatt kontakt med flere klubber. Men Avaldsnes kom på banen i forrige uke, avslører Riise overfor Dagbladet.

- Vi hadde noen samtaler før et tre timers teamsmøte mandag. Da ble jeg meget imponert over profesjonaliteten innad i klubben. Både hvordan de jobber og ikke minst hvordan de virkelig viste hvor mye de ønsket meg, fortsetter han til avisen.

Riise la en lang karriere som fotballspiller bak seg i 2016, etter at han allerede som 17-åring tok steget til utlandet og etablerte seg som en sterk spiller.

LES OGSÅ: Om Riise-mobbing: - Skammer meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer