Andrea Sveinsdottir:

Avslører ny jobb

Andrea Sveinsdottir er usikker på hvordan hun skal sjonglere to jobber.

TV-PAR: Morten Dalhaug og Andrea Sveinsdottir fant kjærligheten på TV. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TV-PAR: Morten Dalhaug og Andrea Sveinsdottir fant kjærligheten på TV. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne måneden var det tre år siden Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug sto igjen som vinnere av «Love Island Norge». Siden den gang har paret kjøpt to leiligheter sammen, blitt foreldre til firbente Trulte og forlovet seg.

Det later altså til at det meste går på skinner for paret så langt i forholdet, som i stor grad deler hverdagen sin med fansen i sosiale medier.

De gir seg imidlertid ikke der. Nå kan nemlig Sveinsdottir avsløre at hun tar fatt på en ny utfordring.

- Jeg satt og scrollet på Instagram en sen kveld, som man ofte gjør og så så jeg en story fra en bedrift jeg følger (og elsker) som søkte some-ansvarlig, forteller hun til Se og Hør.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

To jobber

Influenseren valgte å sende en søknad til selskapet, og forteller at hun tror hun ble ringt opp allerede dagen etter for intervju.

- Jeg fikk et jobbtilbud like etterpå. Det er veldig moro, legger hun til, og røper at det er snakk om en 50 prosent stilling som some-ansvarlig for «YOU & I».

- Hvordan skal du klare å sjonglere den jobben og sosiale medier?

- Det er et godt spørsmål! Den første uken har det gått i ett, men jeg har også vært ekstra mye på den nye jobben for å bli kjent og lignende, men jeg satser på at det går seg til, svarer hun, og legger til:

- Eventuelt så får jeg trappe litt ned på enkelte deler av min «gamle» jobb, pluss at jeg nå har regnskapsfører og noen som håndterer alt av forhandlinger og kontrakter for meg. Det gjør at jeg har mer tid enn tidligere også. Før gjorde jeg alt selv.

LURT TRILL RUNDT: Odd-Magnus Williamson snakker om da han ble lurt trill rundt før utdrikningslaget. Video: NRK Vis mer

- Ikke alt er like gøy

Sveinsdottir er blant de realitydeltakerne som har slått seg opp stort som influenser etter tv-deltakelsen. På spørsmål om hun hvorfor har valgt å ta på seg denne jobben når hun står tilsynelatende støtt på egne bein, svarer hun:

- Det er jo en del av det samme! Det er den morsomste delen, den jeg elsker med influenserjobben uten alt det andre som ikke alltid er like gøy, sier hun, og sikter til blant annet forhandlinger, det å dele så mye av seg selv, og å være «på» hele tiden.

- Det er den kreative, morsomme delen som jeg alltid har elsket og som var grunnen til at jeg i det hele tatt har endt opp med influenserjobben, fortsetter hun.

Får jobb med annerledes bakgrunn

Hun legger heller ikke skjul på at hun synes det er gøy at det viser seg at flere års erfaring med nettopp sosiale medier-arbeid kan gi en kul jobb når man har influenseryrket som bakgrunn.

- Det gir noen muligheter det også, gitt, mener hun.

- Hva ser du fram til?

VAGINISME: Influenser Andrea Sveinsdottir snakker ut om sykdommen som igjen har rammet henne. Video: Privat Vis mer

- Jeg ser veldig frem til å være en del av en arbeidsplass igjen og ha kollegaer på en helt annen måte enn hva jeg har hatt i influenseryrket. Det blir mer som tidligere da jeg jobbet i butikk, svarer hun, og beskriver det som noe av det beste.

- Selvfølgelig sammen med det å kunne få være kreativ på nye måter og forhåpentligvis hjelpe sosiale medier-kanalene deres til å vokse da, legger hun til.

Sveinsdottir har allerede startet i den nye jobben.

LES OGSÅ: Røper ny jobb: - Bare å glede seg

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer