Niklas Baarli:

Avslører ny jobb

Røper hva som skjer med jobben i «God Kveld Norge» nå som han også har fått ny jobb.

MORGENFUGL: Niklas Baarli har kapret ny jobb. Foto: Privat
MORGENFUGL: Niklas Baarli har kapret ny jobb. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer ble det avslørt at et av TV 2s lengstlevende tv-programmer, «God Kveld Norge», skulle få nye programledere, blant dem Marte Bratberg (32) og Niklas Baarli (32).

- Det er jo så sinnssykt gøy å være en del av den nye «God kveld Norge»-satsingen. Det er som å gå inn i levende historie. «God kveld Norge» er et eventyr – og så får jeg være med på det eventyret. Du kan kalle meg Askeladden, sa sistnevnte den gang.

Nå kan imidlertid Se og Hør avsløre at Baarli nok en gang skal ta fatt på nye utfordringer.

32-åringen har tidligere jobbet i radio i NRK P3, og gjør nå comeback i samme format - men hos en annen kanal - Radio Rock. Der skal radio- og tv-profilen lede morgensendingen sammen med blant andre komiker Halvor Johansson.

FORFERDELIG: Niklas Baarli har gjort mye rart gjennom sin karriere, og forloveden Benjamin Silseth er klar i sin tale på hva han synes er det verste Niklas har gjort. Vis mer

- Føles helt riktig

Overfor Se og Hør snakker Baarli selv svært entusiastisk om den nye jobben.

- Det blir fantastisk. Jeg elsker radio og det er jo egentlig det jeg kan og driver med. Jeg har drevet med radio siden jeg var 13 år, så det å komme tilbake til den plattformen nå føles jo helt riktig, forteller han, og legger til:

- Men det å skulle stå opp 05.30 i årevis framover er jo et lite helvete, men hva gjør man ikke for kunsten.

Det er imidlertid også det eneste han gruer seg til foreløpig - dét å måtte stå opp nesten før fuglene.

- Jeg gruer meg jo til å stå opp hver eneste morgen og bli han fyren som må dra først hjem fra byen fordi jeg skal opp tidlig dagen etter. Det kler meg ikke så veldig godt, sier han lattermildt.

FYLLEKULE: Alt gikk ikke som det skulle da Niklas Baarli, Rikke Isaksen og Fridtjof Nilsen inviterte til fyllefest i «Juleølkalenderen» på Dplay. Vis mer

Hva skjer med «God Kveld Norge»?

Samtidig beskriver han det som en gavepakke å skulle få sende morgenradio.

- Det er jo de færreste som får lov til å holde på med det. Det er noe helt magisk med det å våkne opp sammen med masse lyttere. Man får et spesielt bånd, så jeg tenker jeg er verdens heldigste som får sende morgenradio igjen, påpeker han.

Men mange vil nok kanskje klø seg i hodet nå, og lure på hva skjer med jobben hans i «God Kveld Norge».

Baarli kan på sin side raskt forsikre seerne om at han ikke har planer om å slutte i TV 2-suksessen.

- Jeg fortsetter med Marte i «God Kveld» som vanlig. Jeg sjonglerer med begge hendene og så lenge man synes ting er gøy så blir det aldri for mye.

Baarli, som starter i den nye jobben allerede 16. august, vil også være å se i den neste sesongen av «Farmen kjendis».

«INGENTING Å LE AV»: Odd Magnus Williamson røper hvordan han fikk ideen til kinofilmen der han selv spiller hovedrollen. Med seg på laget har han den oscarnominerte regissøren Petter Næss. Reporter: Thea Hope. Video/Klipp: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg gråt så fælt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer