Emma Ellingsen:

Avslører ny jobb

Denne høsten skal influenseren begi seg ut på noe helt nytt.

SPENNENDE: Det blir en spennende tid fremover for den unge influenseren. Foto: Espen Solli / TV 2
SPENNENDE: Det blir en spennende tid fremover for den unge influenseren. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Emma Ellingsen (19) er en av Norges største influensere, og med sine over 700 000(!) følgere på Instagram har hun gjort seg godt bemerket, både i inn- og utland.

Vi ble for første gang kjent med ungjenta da hun var med i TV-programmet «Født i feil kropp» på TV 2 i 2014, og de siste årene har vi fått se mer og mer til 19-åringen. Vi har også fått følge influenseren i TV 2-programmet «Bloggerne».

Ellingsen har vunnet flere priser for sin åpenhet, og har delt historien sin på både TV-skjermen og sine sosiale medier.

I midten av juni kunne hun dele den gledelige nyheten om at hun endelig hadde fått operasjonen hun har ventet så lenge på.

Nå kan hun imidlertid dele enda en gladnyhet, og denne gangen er det på jobbfronten det skjer ting.

Blir programleder

Emma Ellingsen (19) kan onsdag morgen avsløre at hun har fått seg ny jobb. Hun skal nemlig få sin helt egen serie i forkant av høstens Stortingsvalg. Serien, hvor Ellingsen skal være programleder, vil omhandle valget og politikk for unge.

– Jeg har alltid syntes politikk har vært veldig vanskelig, sier Ellingsen til TV 2.

Ifølge kanalen skal serien bidra til å gjøre det enklere, både for 19-åringen selv, og andre unge. I serien vil vi kunne følge Ellingsen når hun er med en jordmor på keisersnitt, og på en demonstrasjon mot gruvedrift ved Repparfjorden.

Det beskriver hun selv som «veldig lærerikt».

Viktig å bruke stemmeretten

Som nevnt synes den 19-år gamle førstegangsvelgeren at politikk og valg kan være litt vanskelig, men legger ikke skjul på at hun mener det er viktig å benytte seg av stemmeretten.

ÅPENHJERTIG: Influencer Emma Ellingsen forteller om livet på Tinder, hva hun tiltrekkes av i gutter og når hun sist var på date. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

– Jeg skulle ønske jeg kunne mye om politikk, men jeg sliter med å forstå det. Når politikere snakker, synes jeg det er vanskelig å forstå hva de prøver å si, sier hun, og legger til:

– Vi har alle vår mening, og det er veldig viktig at den blir hørt. Jeg tror også at fordi vi er den yngre generasjonen, så er det viktig at vi jobber for et bra samfunn og normaliserer det å bruke stemmen sin.

Selv har hun ikke bestemt seg for hva hun skal stemme, men håper denne serien vil hjelpe henne i riktig retning.

Serien skal hete «Emmas stemme» og gå på TV 2 Play.

LES OGSÅ: - Tror jeg vil få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer