Erlend Elias Bragstad:

Avslører ny jobb

Tv-profilen fikk et jobbtilbud han ikke kunne takke nei til.

PROSJEKTMEDARBEIDER: Erlend Elias har kapret ny jobb - en viktig jobb, mener han. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
PROSJEKTMEDARBEIDER: Erlend Elias har kapret ny jobb - en viktig jobb, mener han. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at tv-profil og stylist Erlend Elias Bragstad (38) ofte har mange baller i luften. Det betyr imidlertid ikke at han ikke har plass til noen fler.

Overfor Se og Hør kan han nemlig avsløre at han har kapret ny jobb etter å ha fått et tilbud han ikke kunne takke nei til. I begynnelsen av denne måneden startet han som prosjektmedarbeider i Stiftelsen Kirkens Bymisjon Tromsø.

Det var avisen Nordlys som først omtalte saken.

- Vanskelig å vokse opp

Her skal han jobbe i et selvtillitsprosjekt rettet mot ungdom i Tromsø og Kirkenes, noe Erlend Elias mener er en tillitserklæring i seg selv.

- Jeg har hatt mine nedturer som jeg har kommet meg opp fra, jeg var helt nede, men jobbet benhardt for å bli den jeg hadde mål om å bli, forteller han, og legger til:

- Jeg er også veldig opptatt av ungdom og unge voksne. Det finnes utrolig mange ytre faktorer som gjør det mye vanskeligere å vokse opp nå enn da jeg vokste opp.

38-åringen tror sosiale medier kan føre med seg mye positivt, men at det også kan gjøre at de som har det vondt og de som føler seg utenfor, kan få det enda verre av sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.