Gravide Silje Norendal:

Avslører ny jobb

- Jeg kan ikke regne med alt alt klaffer med en gang.

SPENNENDE TID: Silje Norendal og Alexander Bonsaksen venter sitt første barn. Nå har Silje også fått ny jobb. Foto: Andreas Fadum
SPENNENDE TID: Silje Norendal og Alexander Bonsaksen venter sitt første barn. Nå har Silje også fått ny jobb. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember kom nyheten om at X-games-vinneren Silje Norendal (27) skulle legge snowboard-karrieren på hyllen. I samme slengen delte hun også den hyggelige beskjeden om at hun er gravid.

- Jeg er kjempeheldig. Jeg hadde et fantastisk liv som toppidrettsutøver og har oppnådd veldig mye jeg drømte om som liten jente. Og nå starter et helt nytt kapittel, fortalte hun til NRK.

Gruer seg litt

I 2018 forlovet hun seg med ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen (33), og bryllupet skulle etter planen stå i fjor sommer, men grunnet coronapandemien valgte duoen å utsette den store dagen.

Nå kommer Norendal med nok en nyhet. Hun har fått ny jobb.

Den vordene moren debuterer fredag som snowboardkommentator for TV 2, skriver kanalen torsdag.

- Jeg merker at jeg gruer meg litt til første kommentering, men det er fordi det er noe nytt og jeg har lyst til å være flink i det jeg gjør. Jeg kan ikke regne med alt alt klaffer med en gang, for det er selvfølgelig en kurve der også, forteller 27-åringen til TV 2.

OVERRASKET: Silje Norendal og Pål André Helland fikk seg en liten overraskelse da de skulle delta på en yogatime med Nicolay Ramm. VIDEO: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

Til tross for premierenerver gleder Norendal seg til å dele erfaringene hun har skaffet seg gjennom sin lange karriere, skriver nettstedet videre.

Den tidligere snowboard-stjernen deltok i sin første internasjonale konkurranse i Laax 2008, og har blant annet fire gull fra X-games, samt to VM-medaljer. Hun har også vært med i OL to ganger.

Til sommeren blir Norendal altså mamma for første gang, og tidligere denne måneden avslørte hun at det skjuler seg en liten jente i magen.

- Vi synes det er veldig stas å skulle bli foreldre, og gleder oss til et spennende år, fortalte Norendal til Se og Hør i den sammenheng.

En aktiv mor

Videre delte 27-åringen at hun og forloveden har tenkt mye på barnenavn, men foreløpig har de ikke bestemt seg for noe. Graviditeten har også gått bra enn så lenge.

- Svangerskapet har vært veldig fint. Jeg hadde fire-fem uker i starten hvor jeg var mye kvalm og trengte mye søvn, men etter den perioden har jeg vært i veldig fin form, forklarte hun.

Silje Norendal om undertøy fra Victoria Secret og om å sminke seg før konkurranse, i sammenheng med "4 stjerners middag"-program. Viser også frem nakenbilde av kjæresten. Vis mer

Til TV 2 forteller Norendal at hun tror hun blir en aktiv mamma og at hun allerede har funnet et snowboard til datteren.

– Vi håper at hun vil like sport, og vi vil i hvert fall introdusere henne til det. Så skal hun få velge selv, og forhåpentligvis finner hun like stor glede i det som jeg og faren hennes har gjort, deler hun med nettstedet.

LES OGSÅ: Holdt fødselen hemmelig i over ett år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer