Samantha Skogrand:

Avslører ny jobb

30-åringen tar fatt på nye utfordringer.

NY JOBB: Samantha Skogrand har fått ny jobb. Her er hun med forloveden Emil Hegle Svendsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY JOBB: Samantha Skogrand har fått ny jobb. Her er hun med forloveden Emil Hegle Svendsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Programleder Samantha Skogrand (30) har tidligere jobbet både som reporter og nyhetsanker i TV 2 Sporten, og har de seinere årene vært tilknyttet Radio 1.

Mandag kveld ble det imidlertid kjent at den rutinerte programlederen tar fatt på nye utfordringer i NRK. Skogrand bekrefter overgangen til statskanalen overfor TV 2, og opplyser at hun skal jobbe med radio i den nye jobben. Utover det har hun ingen kommentarer om ansettelsen.

Skogrand har tidligere også hatt podkasten «BabyBoom» sammen med Jamina Blipp (32), men i mars i år varslet duoen at de skulle legge ned den populære podkasten, som handler om graviditet og småbarnsliv.

POPULÆRT PAR: Tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen og tv-profil Samantha Skogrand under en gallafest på Slottet i 2014. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
POPULÆRT PAR: Tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen og tv-profil Samantha Skogrand under en gallafest på Slottet i 2014. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

- Ikke lenger babyer

Radioprogramlederen forklarte valget om å legge ned podkasten med at barna deres rett og slett hadde blitt for store.

- Tanken slo oss da vi innså at babyene våre ikke er babyer lengre. Selv om vi føler vi kan skravle om barna våre i en evighet, så fant vi ut at vi har vokst litt ut av konseptet «BabyBoom», sa hun til TV 2.

30-åringen utelukket den gang ikke flere samarbeid med Blipp og andre prosjekter i framtida, og uttalte til Dagbladet at hun var glad for det podkasten hadde gitt henne.

- Det har vært helt fantastisk å lage «BabyBoom» sammen med Jamina. Det ble et slags fristed for oss førstegangsmødre som ikke ante hva vi gikk til. Kontakten vi har med lytterne og støtten vi har fått har betydd mye for oss begge, sa hun.

FREKK SPØK: Klipp fra TVNorge-programmet 4 stjerners middag: Fridtjof Såheim spør Samantha Skogrand om hun treffer andre menn når skiskytter-kjæresten Emil er i sesong. Vis mer

Skogrand er forlovet med den tidligere skiskytteren Emil Hegle Svendsen (35), og sammen har de sønnen Magnus (1). Han kom til verden i januar 2019, og da Se og Hør møtte stjerneparet under Idrettsgallaen i januar i år, innrømmet de at småbarnstilværelsen har ført til betraktelig mindre søvn.

- Det går ikke an å sette ord på hvor lite det har vært, sa en ærlig Skogrand den gang.

Bryllup på vent

Det var Se og Hør som i januar 2014 kunne avsløre at Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen hadde funnet lykken. De ble samboere samme år, og i 2016 gikk eks-skistjerna ned på kne og fridde til programlederen.

VOLDSOMT: I «Senkveld med Helene og Stian» har forbrukerøkonom Silje Sandmæl sett hvor mye penger programleder Stian Blipp årlig bruker på Fortnite. Og det er sjokkerende mye penger. Vis mer

Bryllupet skulle etter planen ha stått i august i år, men ble utsatt som følge av coronapandemien. Det avslørte Skogrand i podkasten «Babyboom» i mars, der hun fortalte at bryllupsinvitasjonene skulle ha blitt sendt ut 12. mars, samme dag som norske myndigheter stengte ned landet.

Skogrand sa den gang at det ville bli trist å eventuelt utsette bryllupet, men at det ikke ville være et stort offer.

- Et bryllup betyr lite i forhold til det som skjer i verden nå. Et bryllup er uansett noe å glede seg til, selv om det ikke blir i år, sa hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Risikerer å stå uten jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer