Petter Pilgaard:

Avslører ny jobb:
- Tenkt på det lenge

Petter Pilgaard starter eget selskap.

NY JOBB: Petter Pilgaard starter for seg selv, og hyller samtidig forloveden Vendela Kirsebom. Foto: Got Vision
NY JOBB: Petter Pilgaard starter for seg selv, og hyller samtidig forloveden Vendela Kirsebom. Foto: Got Vision Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På denne tida i fjor kunne tv-profil Petter Pilgaard (41) avsløre at han hadde fulgt guttedrømmen, og fått sommerjobb hos Hadeland Maskindrift.

Den gang ble det kjent at Pilgaard i første omgang var ansatt på prøvetid, men at fast ansettelse var målet på sikt.

Fredag kan imidlertid 41-åringen avsløre at det ikke er behov for fast ansettelse: Han starter nemlig for seg selv.

- Dette er noe jeg har tenkt på lenge. Men som du vet er det langt fra tanke til handling. Det er selvsagt litt skremmende, men samtidig veldig spennende, sier Pilgaard i en pressemelding, og legger til at det dukket opp en mulighet som lar ham realisere det hele litt tidligere enn planlagt.

EGET SELSKAP: Petter Pilgaard går sin egen vei. Foto: Got Vision
EGET SELSKAP: Petter Pilgaard går sin egen vei. Foto: Got Vision Vis mer

Videre kan Pilgaard avsløre at han har landet en avtale med Kubota, som blant annet produserer traktorer.

- Dette gir meg muligheten til å realisere en drøm jeg egentlig har hatt siden jeg var guttunge. Hvem hadde trodd at Petter Pilgaard skulle bli maskinentreprenør for få år siden?, spør han seg.

Videre legger ikke tv-profilen skjul på at han er stolt.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Hyller forloveden

Også Vendela Kirsebom (54), Pilgaards forlovede, støtter ham på veien.

- Vendela har jo vært pådriver for dette hele veien. Det er hun som har dyttet meg over linjen og fått meg til å ta det endelige valget. Hun er stolt av meg og støtter meg fullt ut, fortsetter han.

STØTTE: Petter Pilgaard legger ikke skjul på at Vendela Kirsebom har vært en viktig støtte på veien mot å få drømmen oppfylt. Foto: Got Vision
STØTTE: Petter Pilgaard legger ikke skjul på at Vendela Kirsebom har vært en viktig støtte på veien mot å få drømmen oppfylt. Foto: Got Vision Vis mer

Fikk gravekurs

Det er ingen tvil om at det er en stor drøm som nå går i oppfyllelse for Pilgaard. I 2019 skrev TV 2 at han hadde fått gravekurs i gave av Kirsebom - og kort tid etter var gravemaskin-sertifikatet i boks.

Den gang fortalte han til kanalen at «Farmen kjendis»-deltakelsen var helt avgjørende for å komme nærmere drømmen om å jobbe med gravemaskiner.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Da det i fjor ble kjent at han hadde begynt hos Hadeland Maskindrift var han også tydelig på at det var en guttedrøm som gikk i oppfyllelse. Samtidig mente hun det hele var forlovedens fortjeneste ettersom hun ga ham maskinførerkurs i 40-årsgave.

- Jeg har lappen på dumper, gravemaskin og hjullaster. Etter hvert håper jeg å få lappen på bulldoser også, men jeg er ikke god til å kjøre noe av det ennå. Jeg er innforstått med at jeg må jobbe meg oppover, sa han til Oppland Arbeiderblad, og fortsatte:

- Jeg ønsker å gå fullt inn for dette. Går det som jeg ønsker, blir dette en fulltidsjobb. Nå ønsker jeg å følge drømmen min og jeg kommer til å gi full gass for å klare meg gjennom prøvetiden. Hvis jeg ikke klarer det, kommer hjertet mitt til å bli knust.

Pilgaard sa også at han hadde droppet flere tv-prosjekter for å få jobbdrømmen oppfylt.

«SOFA»: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard snakker om at Khloé Kardashian brukte et bildet av Vendela. Vis mer

LES OGSÅ: - Tror forlovelsesringen er et PR-stunt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer