Pernilla Wahlgren:

Avslører ny flørt

Biancas Ingrosso vil imidlertid ikke møte morens nye flamme riktig ennå.

DATER: Pernilla Wahlgren har i flere år vært en singel kvinne. Nå avslører imidlertid Bianca Ingrosso at moren har en ny flørt. Foto: Jessica Gow / TT / NTB
DATER: Pernilla Wahlgren har i flere år vært en singel kvinne. Nå avslører imidlertid Bianca Ingrosso at moren har en ny flørt. Foto: Jessica Gow / TT / NTB Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at vi har fått en kraftig innblikk i hverdagen til den svenske familien Wahlgren/Ingrosso. Ivrige seere har fått følge både sorg, ferieturer og heftige krangler.

Det er imidlertid kanskje aller størst interesse for familiens kjærlighetsliv. Vi har nemlig fulgt Bianca Ingrossos (26) kjærlighetsliv med lupe de senere årene, i det som har vist seg å være et av-og-på-forhold med kjæresten Phillipe Cohen (26).

Det har derimot vært stille rundt Pernilla Wahlgrens romanser, og hun har flere ganger innrømmet at hun trives godt som singel.

Ikke bare har Bianca nå bekreftet at hun nok en gang er i et forhold med Phillipe, men hun avslører også morens nye flørt.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Pernilla dater

Det var nemlig da 26-åringen var gjesteprogramleder i en av Sveriges største podkaster «Ursäkta» at hun kunne bekrefte at hun og Phillipe har funnet tilbake til hverandre, etter noen måneder fra hverandre.

- Vi er sammen igjen. Det føles fantastisk, sier 26-åringen i podkasten.

Det er imidlertid ikke alt hun avslører. I forbifarten klarer hun altså å røpe morens nye forhold, til tross for at hun var usikker på om hun fikk lov til å fortelle det eller ikke.

- Hun dater nå. Jeg er så glad på hennes vegne. Hun er så utrolig pen, men jeg tør egentlig ikke si mer.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

På spørsmål om Pernilla og den nye flørten kommer til å flytte sammen i artistens nybygde hus, forteller Bianca at hun håper det. Hun virker altså å være positiv til den nye mannen, til tross for at hun ikke har møtt ham.

- Jeg vil at han skal få være hennes først. De er ikke sammen, men de dater. De møtes liksom, svarer Bianca på spørsmålet om hvorfor hun ikke ønsker å møte den nye flørten enda.

Turbulent forhold

I 1985 møtte Pernilla Wahlgren Emilio Ingrosso under Melodifestivalen, og ble raskt et av Sveriges hotteste par.

Kjærlighetshistorien mellom de to var på «alles» lepper, og nådde på mange måter toppen da de to giftet seg i 1993, fire år etter at deres første sønn, Oliver (31), kom til verden.

Fem år senere fikk de datteren Bianca (26), og i 1997 kom Benjamin (23) til verden.

Men etter 17 år som par, ni år som ektepar, brast lykken og det var spikeren i kisten for stjerneparet Pernilla og Emilio. Det gikk lenge rykter om både det ene og det andre, og det skulle vise seg å bli en både offentlig og skitten prosess.

I 2006 toppet det hele seg, da duoen havnet i retten og Emilio ble dømt for å ha hetset eksen, ifølge Aftonbladet. Ingrosso ble dømt til å betale 7000 kroner og ble også dømt for mishandling mot Wahlgren.

I årene etter skilsmissen har Wahlgren vært i et forhold med Joachim Lennholm. Paret fant kjærligheten i 2002, og fikk sønnen Theo (14) sammen. Seks år senere tok forholdet slutt, og Pernilla har tilsynelatende vært singel siden den gang.

- Har ikke tid til å ligge

Wahlgren er ikke kjent for å holde særlig godt på hemmeligheter, og som regel tar hun selv initiativ til å by på seg selv. Da hun i fjor møtte Aftonbladet i forbindelse med sin egen forestilling «Pernilla Wahlgren har hybris», snakket hun svært åpent og ærlig om sitt eget sexliv.

SEXLEKETØY: I den nyeste episoden av «Wahlgrens verden» får Benjamin en gave av søsteren Bianca som er litt utenom det vanlige. Vis mer

- Takket være «Wahlgrens verden» tror jeg at publikummet mitt forstår min humor, og det blir litt under beltestedet. For eksempel kommer sexlivet mitt og besøker meg på scenen. Slike ting kunne jeg ikke gjøre før «Wahlgrens verden», sa hun, og la til:

- Men der prater Bianca om at jeg skal treffe noen, og hun overdriver at jeg ikke har ligget med noen på ti år, forteller Wahlgren.

Avisen lot ikke utsagnet stå uimotsagt, og fulgte ganske enkelt opp med spørsmålet om det faktisk er tilfelle.

- Nei, men jeg har ikke tid til å ligge. Hvem i helvete vil ligge med et kamerateam rundt seg, sa hun lattermildt, ifølge Aftonbladet, den gang.

LES OGSÅ: - Det ødela familien vår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer