KJ Apa:

Avslører ny flørt på Instagram

- Kjærlighet ved første blikk, skriver «Riverdale»-stjernen.

FLØRT: KJ Apa ser rimelig forelsket ut på et nytt bilde han har delt på Instagram, men hvem den mystiske kvinnen er, er ukjent. Foto: NTB Scanpix
FLØRT: KJ Apa ser rimelig forelsket ut på et nytt bilde han har delt på Instagram, men hvem den mystiske kvinnen er, er ukjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ifølge «Riverdale»-stjernen var det «kjærlighet ved første blikk», som han selv skriver til Instagram-innlegget han delte tidligere denne uken.

Kenati James Fitzgerald (22), kjent som KJ Apa, er for tiden aktuell med innspillingen av dramafilmen «I Still Believe». Han er derimot kanskje best kjent for rollen som Archie Andrews i dramaserien «Riverdale» - hvor Archie forelsker seg i Veronica Lodge, spilt av Camila Mendes (25).

Nå kan det se ut til at skuespilleren har funnet kjærligheten i virkeligheten.

Nytt kjærestepar?

Mandag kveld publiserte KJ Apa et bilde av seg selv på Instagram, i hete omfavnelser med en mystisk kvinne.

Se dette innlegget på Instagram

coup de foudre ☺️

Et innlegg delt av KJ Apa (@kjapa)

«Coup de foudre» står det på fransk i bildeteksten, som kan oversettes til «kjærlighet ved første blikk».

«Riverdale»-stjernen har imidlertid ikke avslørt hvem den mystiske kvinnen er, men flere av følgerne hans har skrevet i kommentarfeltet at det er den franske modellen Clara Berry (24). Det skriver E! News.

MODELL: Clara Berry er en fransk modell for en rekke modellbyrå, og har jobbet med Tommy Hilfiger, Viktor and Rolf og Diesel. Foto: NTB Scanpix
MODELL: Clara Berry er en fransk modell for en rekke modellbyrå, og har jobbet med Tommy Hilfiger, Viktor and Rolf og Diesel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dermed spekulerer fansen på om KJ og Clara muligens tilbringer tiden sammen i Paris, ettersom sistnevnte nylig la ut et innlegg i sosiale medier av seg selv i byen.

I desember gjorde «I Still Believe»-stjernen et intervju med Wired, der han fortalte at han er forelsket. Om den franske modellen er den heldige, gjenstår dermed å se.

- Jeg har forandret meg

22-åringen har tidligere snakket åpenhjertig om kjærlighet, og i 2017 fortalte han at han ikke hadde tid til et forhold.

- Jeg tror jeg bare venter på den rette tiden - og den rette jenta, fortalte han den gang til Cosmopolitan.

KJ ble likevel mer åpen for ting året etter, da han i et intervju med Seventeen fortalte at han hadde endret seg.

- Jeg har forandret meg, det er helt sikkert. Det er egentlig alt jeg har å si. Vel det, og at jeg er veldig lykkelig, kunne han fortelle i 2018.

STJERNE: KJ Apa ble en stjerne over natten etter Netflix-suksessen. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: KJ Apa ble en stjerne over natten etter Netflix-suksessen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den gang sa stjernen at han ikke trodde det betydde noe om man var ute etter et forhold eller ikke.

- Det er ikke opp til oss når vi skal møte den store kjærligheten.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

Det florerte også rykter mellom KJ Apa og «I Still Believe-kollega» Britt Robertson (29) i 2019, etter at de ble observert i hete omfavnelser under Entertainment Weekly sin Comic-Con fest i 2019.

De skal ha gått rundt hånd i hånd, og delt et lite kyss i løpet av kvelden.

Det ble imidlertid ikke noe mer mellom skuespiller-kollegaene.

KOLLEGAER: KJ Apa og Britt Robertson under innspillingen av I Still Believe. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: KJ Apa og Britt Robertson under innspillingen av I Still Believe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Produserer musikk

22-åringen tok verden med storm etter at han fikk rollen som Archie Andrews i Netflix-suksessen «Riverdale», og ble blant annet omtalt som et sexsymbol over natta.

Dramaserien, som blant annet er blitt beskrevet som en krysning mellom «Gossip Girl», «Pretty Little Liars» og «Twin Peaks», har fått svært god mottakelse blant anmelderne.

Han har smeltet mange ungpikehjerter etter at han fikk en av hovedrollene, men det er ikke bare skuespill som interesserer KJ Apa, også musikk er en stor lidenskap. I et intervju med People i 2019, fortalte 22-åringen at han spiller både piano og gitar.

FLØRTER: Rød Løpers programleder Kine Falch finner tonen med Benjamin Ingrosso på rød løper på Vixen Awards. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Allerede som 14-åring ga skuespilleren ut sitt første album. Ifølge kjendisbladet er det ingen tvil om at det kommer mer musikk i fremtiden.

- Definitivt. Bandet mitt, «Legend», og jeg jobber med nytt album nå, fortalte det unge talentet den gangen.

LES OGSÅ: Blir pappa igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer