Tonje Helene Blomseth:

Avslører ny flamme

Eventyrer Tonje Blomseth letter på sløret om kjærligheten.

NY FLØRT: I februar kom nyheten om at Tonje Blomseth og kjæresten hadde gått hver til sitt. Nå har hun en ny mann i livet sitt. Foto: Alex Iversen / TV 2
NY FLØRT: I februar kom nyheten om at Tonje Blomseth og kjæresten hadde gått hver til sitt. Nå har hun en ny mann i livet sitt. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eventyrer Tonje Helene Blomseth (25) kunne i februar avsløre at hun og kjæresten Per Anders Eira hadde gått hver til sitt. Det gjorde hun i et innlegg på Instagram-profilen sin. Blomseth og Eira var samboere, hadde ni hunder sammen, en bedrift og en bestemt livsstil.

Under torsdagens høstlansering for TV 2 dukket Blomseth opp i Grieghallen i Bergen. Hun er nemlig aktuell med dokumentarserien «Vill i hjertet», en tv-serie som også ekskjæresten skal være med i.

Dette blir derimot ikke hennes første tv-opptreden. Trondheimsjenta har tidligere vært med i både «Farmen Kjendis» og «Bloggerne».

Møttes i Alaska

Det ser ut til at det ikke bare er på karrierefronten at livet smiler for Blomseth, men også på kjærlighetsfronten. Overfor Se og Hør kan Blomseth nemlig avsløre at hun har en ny mann i kikkerten for øyeblikket.

- Jeg har vært i forhold siden jeg var 16, nesten kontinuerlig. Og jeg tenkte at nå skal jeg prøve å være singel så lenge det går for å kunne reise på årslange turer, og ikke ha det ansvaret med en kjæreste. Men som alltid, når du tenker sånn så ramler du borti noen som frister, forteller hun lattermildt.

- Hvem er den heldige?

- Altså, jeg vet jo ikke om det blir noe seriøst, men jeg har truffet en i Alaska som jeg er veldig begeistret for, og inntil videre er det bare koselig. Jeg tenker at man må være realistisk og ta tida til hjelp, men det er en «manne-mann». Det må til hvis man skal være sammen med en som meg, svarer Blomseth.

Videre forteller 25-åringen at hun fikk øye på vedkommende på en restaurant i Alaska, og at hun så ham på en annen bar samme kveld. Det fikk henne til å tenke at det ikke kunne være tilfeldig.

Duoen møttes for første gang i vinter da Blomseth var på reise i Alaska, og hun avslører at hun har tilbrakt store deler av sommeren hos sin nye flamme. Om to uker har hun planlagt å reise tilbake for å treffe ham. Hennes nye flørt har derimot ikke vært og besøkt henne i Norge ennå.

- Jeg kan jo ikke si at vi er kjærester, vi bare treffes og har det hyggelig i lag. La oss kalle det for dating, sier Blomseth.

Lever av friluftsliv

Det er ingen tvil om at Blomseth lever ut friluftsdrømmen sin til det fulle. Hun har for lengst gjort friluftsliv til sitt levebrød, og ved siden av ekspedisjonene er hun forfatter, blogger og foredragsholder.

Allerede som 17-åring bestemte hun seg for å avslutte skolegangen og gikk Norge på langs helt alene.

- Jeg har funnet ut at det som gjør meg lykkelig er å følge hjertet framfor fornuften. Fornuften tilsier at man skal følge strømmen, men jeg sier at man skal følge drømmen, har hun uttalt til TV 2.

Trakk seg fra realityprogrammet

Villmarksjenta blir av flere sett på som «den kvinnelige versjonen av Lars Monsen». Derfor kom det nok som en stor overraskelse på mange at Blomseth, som lever av å måle krefter med naturen, var den første som trakk seg fra «Farmen Kjendis» i 2017.

SLET MED Å HOLDE TÅRENE TILBAKE: Tonje Blomseth syntes det var tungt å gi de andre deltakerne beskjeden om at hun ønsket å trekke seg. Foto: TV 2
SLET MED Å HOLDE TÅRENE TILBAKE: Tonje Blomseth syntes det var tungt å gi de andre deltakerne beskjeden om at hun ønsket å trekke seg. Foto: TV 2 Vis mer

- Det ble litt for mange mennesker på en gang. Jeg er vant til å være mye alene, og fungerer ikke spesielt godt når jeg i tillegg er «innesperret» på et så lite sted. Ikke et vondt ord om deltakere eller crew - det handlet rett og slett om at jeg holdt på å klikke i vinkel, sa hun til Dagbladet da, og la til:

- Dette handlet overhodet ikke om at jeg har sosial angst eller ikke trives blant folk, men at jeg ikke ville bruke mer tid og energi på noe jeg ikke ønsket å fullføre.

LES OGSÅ: Venter barn med sin 21 år yngre kone

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer