Nicklas Bendtner:

Avslører ny flamme etter bruddet

Viste frem sin utkårede på storskjerm.

GÅTT VIDERE: Nicklas Bendtner skal ha funnet tonen med en svensk modell. Her avbildet med ekskjæresten Philine Roepstorff. Ole Martin Wold / NTB
GÅTT VIDERE: Nicklas Bendtner skal ha funnet tonen med en svensk modell. Her avbildet med ekskjæresten Philine Roepstorff. Ole Martin Wold / NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere landslagsspilleren Nicklas Bendtner (33) røper ny flamme etter bruddet med influenser Philine Roepstorff. Det melder danske BT.

Avisen skriver at det lenge har gått rykter om at han dater den 22 år gamle svenske modellen Clara Linnea Wahlqvist, uten av noen av dem har bekreftet ryktene.

Det var imidlertid før Bendtner holdt et foredrag om boken sin «Begge sider» i Konserthuset DR tirsdag kveld.

Her viste han ifølge BT et bilde av sin nye flamme på storskjerm og fortalte at hun bor i London, hvor hun studerer juss. 33-åringen fortalte videre at paret, som følge av avstanden mellom dem, har visse avtaler rundt forholdet deres.

Han valgte imidlertid å holde kortene tett til brystet når det kom til å utdype hva disse avtalene går ut på.

BENDTNER: Niklas Bendtners daværende kjæreste Philine Roepstorff fortalte om voldsdommen til Nicklas Bendtner. Video: Dplay / Rødt Kort Vis mer

Uenighet om bruddet

Som nevnt har Bendtner tidigere vært i et forhold med Philine. Forholdet mellom duoen tok slutt i mars, og ble bekreftet av sistnevnte på YouTube.

- Noen ganger går ikke ting som planlagt, og noen ganger er det vanskelig å ta det rette valget. Nicklas og jeg har gått fra hverandre, sa hun i videoen.

Flere måneder etter lettet hun også på sløret om bruddet i en episode av «Bendtner & Philine» , gjengitt av danske Se og Hør.

- Nicklas slo opp med meg annen hver uke. Jeg tror bare ikke han hadde regnet med at jeg skulle flytte ut, sa hun ærlig.

TÅRER: Dplay-serien «Bendtner & Philine» er populær i Danmark, og i den siste episoden oppsto det en ny krangel mellom den tidligere fotballstjernen Niklas Bendtner og hans daværende kjæreste Philine Roepstorff. Vis mer

I episoden kom det nemlig frem at influenseren skulle flytte ut av parets felles hus, og inn i leilighet. Bendtner skulle derimot bli boende i huset. Det førte med seg store problemer og uenigheter.

- Jeg tar alt som er mitt med meg. Det gjør jeg fordi jeg ikke skal tape noen penger på noe. Ikke en gang et speil eller en lampe jeg har kjøpt, sa hun.

Fordelingen var den tidligere fotballspilleren sterkt uenig i.

- Det som overrasker meg, er at lyspærene er fjernet, og det mangler vaser og litt småting. I starten forventet jeg nesten at det skulle bli mer jevnt fordelt, sa han.

LES OGSÅ: - Ny flørt etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer