Boris Johnson og Carrie Symonds:

Avslører ny baby på vei

Utvider familien - igjen.

BABYLYKKE: Den britiske statsministeren og kona venter sitt andre barn sammen i desember. Foto: Rebecca Fulton / AP / NTB
BABYLYKKE: Den britiske statsministeren og kona venter sitt andre barn sammen i desember. Foto: Rebecca Fulton / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres!

Storbritannias statsminister Boris Johnson og kona Carrie Symonds venter sitt andre barn sammen. Det røper Symonds i et innlegg på sin private Instagram-profil, ifølge en rekke britiske medier.

Symonds har termin i desember.

«Følt meg som en nervebunt»

Fra før har ekteparet sønnen Wilfred sammen, som fylte ett år i slutten av april.

«Jeg føler meg utrolig velsignet over å være gravid igjen, men jeg har også følt meg som en nervebunt», skriver Symonds i innlegget.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

I innlegget skriver hun også at hun gikk gjennom en spontanabort tidligere i år, noe hun beskriver som en en tøff opplevelse:

«Fertilitetsproblemer kan være virkelig vanskelig for mange mennesker, særlig når det på plattformer som Instagram kan se ut til at alt tilsynelatende bare går bra».

Bryllup

Gladnyhet om familieforøkelsen kommer to måneder etter at Johnson og Symonds giftet seg.

«Statsministeren og frøken Symonds giftet seg i går ettermiddag i en liten seremoni i Westminster Cathedral», het det i en pressemelding fra Downing Street i starten av juni. De forlovet seg i 2020.

LES OGSÅ: Slik er hennes nye liv som førstedame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer