Neil Patrick Harris:

Avslører nøkkelen til ekteskapet

- Det er ikke alltid pent.

GIFT: Neil Patrick Harris (t.v) letter på sløret om hvordan han og ektemannen David Burtka får forholdet til å fungere. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Neil Patrick Harris (t.v) letter på sløret om hvordan han og ektemannen David Burtka får forholdet til å fungere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2014 giftet «How I Met Your Mother»-stjernen Neil Patrick Harris (45) seg med forloveden David Burtka (43), etter over ti år som kjærester. Ekteparet forlovet seg allerede i 2006, og åtte år senere ble de rette ektefolk under en romantisk seremoni i Italia.

I etterkant har ekteparet avslørt at de i første omgang giftet seg av praktiske årsaker, men nå, fem år senere, avslører de sin nøkkel til suksess.

Paret feiret nettopp at det var 15 år siden deres første stevnemøte, og i et intervju med Entertainment Tonight, gjengitt av blant andre Huffington Post, letter TV-stjernen på sløret om forholdet.

-Jeg tror hemmeligheten til et forhold rett og slett er utholdenhet, ikke sant?, sier han og fortsetter:

- Det er ikke alltid pent, men han er pen, så det gjør det enkelt.

15 ÅR SOM PAR: Neil Patrick og David kunne nylig feire 15 år som par. Foto: NTB Scanpix
15 ÅR SOM PAR: Neil Patrick og David kunne nylig feire 15 år som par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BLE FORELDRE: Paret fikk tvillingene Gideon Scott og Harper Grace sammen i 2010. Her i 2017. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Paret fikk tvillingene Gideon Scott og Harper Grace sammen i 2010. Her i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg av praktiske grunner

På Instagram har 45-åringen også nylig markert suksessen, og ikke minst det lange forholdet.

- Min første date med David var for 15 år siden i dag, og vi har nesten vært uatskillelige siden. Jeg er så takknemlig for at denne nydelige mannen har gitt meg hjertet sitt, hans skulder, hans styrke, hans lyst, hans latter og hans glede. Han er en skuespiller, kokk, forfatter, sanger, produsent og den mest fantastiske, uselviske forelder jeg noensinne har sett. En seksdobbel trussel, om du vil, skriver han, og fortsetter:

- Og det vil jeg absolutt. Gratulerer med 15-årsjubileet. Du fortsetter å gjøre alle drømmene mine til virkelighet.

Da paret endelig ble smidd i hymens lenker, var det ikke bare av romantiske grunner. Det innrømmet Neil Patrick Harris da han gjestet talkshowet «The View» samme år, skrev UsWeekly.

- Jeg tror at da barna våre nådde den alderen der de har fornuftige samtaler og stiller masse «hvorfor»-spørsmål, så føltes det viktig å kunne ha en ekte og tydelig identitet på hvem faren deres er. At han er ektemannen min, var enklere enn bare partneren eller kjæresten min, forklarte han i TV-programmet.

I 2010 ble paret foreldre, da tvillingene Gideon Scott og Harper Grace (8) kom til verden ved hjelp av surrogati.

Derfor valgte de Italia

Men til tross for det praktiske aspektet ved vielsen, var « How I Met Your Mother »-stjernen lykkelig over at han endelig fikk giftet seg med kjæresten.

- Det var fint, veldig lite og intimt. Bare om lag 45 personer var til stede.

At paret valgte å legge bryllupet til Italia var med på å holde antallet gjester nede. Det var altså en eksklusiv forsamling selveste Elton John (72) opptrådte for på mottakelsen. Og «How I met Your Mother»-regissør Pamela Fryman (59) skal ha ledet seremonien.

- Jeg ønsket bare å kunne få si fine ting om David til David, foran de menneskene som betyr mest for oss. Det handlet mindre om en bekjentgjøring og mer om en erklæring som jeg kunne dele foran barna våre, understreket Neil Patrick Harris på «The View», ifølge UsWeekly.

LES OGSÅ: Ser du hvorfor bildet gikk viralt?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer