Christiano Ronaldo og Georgina Rodriguez:

Avslører navnet på datteren

Etter den triste nyheten deler paret nå navnet på datteren som overlevde.

RØPER NAVNET: Den siste tiden har vært preget av sorg for Ronaldo og Rodriguez som mistet sin sønn. Nå deler de imidlertid navnet på datteren de fikk. Foto: Oscar Del Pozo / AFP / NTB
RØPER NAVNET: Den siste tiden har vært preget av sorg for Ronaldo og Rodriguez som mistet sin sønn. Nå deler de imidlertid navnet på datteren de fikk. Foto: Oscar Del Pozo / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I oktober i fjor kunne Cristiano Ronaldo (37) og kjæresten Georgina Rodriguez (27) avsløre at de var gravide med tvillinger.

Men i april kom den triste nyheten: Den ene av tvillingene hadde gått bort. Paret ventet en gutt og ei jente, men bare jenta overlevde fødselen.

«Det er med dyp sorg at vi må kunngjøre at vi har mistet vår sønn. Det er den verste følelsen foreldre kan kjenne på. Bare fødselen av datteren vår gir oss styrken til å leve i dette øyeblikket med litt håp og glede», skrev Ronaldo på Instagram 18. april, samme dag som fødselen fant sted.

De nybakte foreldrene har vært åpne om at den siste tiden har vært vanskelig.

SYKT: Cristiano Ronaldos sønn, Cristiano Jr, har fått seg Instagram. Og han fikk over 1 million følgere, på to dager. Vis mer

Likevel har fotballspilleren tidligere delt på Instagram at det nå er tid for å være takknemlig over det livet de akkurat har ønsket velkommen til verden. Han delte også et bilde av datteren som hadde kommet hjem fra sykehuset og var sammen med familien.

Gladnyhet

Og nå kan stjerneparet igjen dele en hyggelig nyhet. På Instagram avslører nemlig Rodriguez datterens navn.

«Bella Esmeralda 180422», skriver hun og deler tre bilder av den lille jenta. Hun legger også ved en hjerte-emoji. Tallene symboliserer datterens fødselsdag.

Under innlegget er det flere som har benyttet anledningen til å legge igjen en støttende kommentar til foreldrene.

I 2017 ble Ronaldo og Rodriguez foreldre til datteren Alana Martina (4). I tillegg har fotballspilleren også tvillingene Eva Maria og Mateo (4), samt sønnen Cristiano Jr. (11).

Støtte fra erkerivalen

Dette er imidlertid ikke første gang paret får støtte for situasjonen de står i.

Dagen etter Ronaldo delte den triste nyheten, spilte fotballaget han spiller på, Manchester United, mot erkerivalen Liverpool på Anfield stadion i England. En kamp 37-åringen naturlig nok valgte å droppe etter sønnens dødsfall.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

Anfield-supporterne sang «You'll Never Walk Alone» i ligaoppgjøret mellom de to lagene, og sluttet seg til fansen i ett minutts applaus, skrev Evening Standard.

Dette gikk ikke ubemerket hen for Ronaldo og hans familie.

«Tusen takk for dette, Liverpool. Vi kommer aldri til å glemme hva dere gjorde i dag», skrev Manchester United-stjernens søster, Elma, sammen med en video av hendelsen på Instagram, ifølge nettstedet.

Ronaldo delte også en video av hendelsen på Instagram og takket for støtten.

LES OGSÅ: Danijela Pavlica: Gravid etter tragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer