Christiano Ronaldo og Georgina Rodriguez:

Avslører navnet på datteren

Etter den triste nyheten deler paret nå navnet på datteren som overlevde.

RØPER NAVNET: Den siste tiden har vært preget av sorg for Ronaldo og Rodriguez som mistet sin sønn. Nå deler de imidlertid navnet på datteren de fikk. Foto: Oscar Del Pozo / AFP / NTB
RØPER NAVNET: Den siste tiden har vært preget av sorg for Ronaldo og Rodriguez som mistet sin sønn. Nå deler de imidlertid navnet på datteren de fikk. Foto: Oscar Del Pozo / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I oktober i fjor kunne Cristiano Ronaldo (37) og kjæresten Georgina Rodriguez (27) avsløre at de var gravide med tvillinger.

Men i april kom den triste nyheten: Den ene av tvillingene hadde gått bort. Paret ventet en gutt og ei jente, men bare jenta overlevde fødselen.

«Det er med dyp sorg at vi må kunngjøre at vi har mistet vår sønn. Det er den verste følelsen foreldre kan kjenne på. Bare fødselen av datteren vår gir oss styrken til å leve i dette øyeblikket med litt håp og glede», skrev Ronaldo på Instagram 18. april, samme dag som fødselen fant sted.

De nybakte foreldrene har vært åpne om at den siste tiden har vært vanskelig.

Likevel har fotballspilleren tidligere delt på Instagram at det nå er tid for å være takknemlig over det livet de akkurat har ønsket velkommen til verden. Han delte også et bilde av datteren som hadde kommet hjem fra sykehuset og var sammen med familien.

Gladnyhet

Og nå kan stjerneparet igjen dele en hyggelig nyhet. På Instagram avslører nemlig Rodriguez datterens navn.

«Bella Esmeralda 180422», skriver hun og deler tre bilder av den lille jenta. Hun legger også ved en hjerte-emoji. Tallene symboliserer datterens fødselsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.