Live Nelvik:

Avslører navnet på datteren

Live Nelvik og Tore Sagen ble foreldre for tredje gang i juli. Nå røper førstnevnte navnevalget.

TREBARNSMOR: Forrige måned kunne NRK-profil Live Nelvik dele den gledelige nyheten om at hun og Tore Sagen har fått sitt tredje barn. Nå røper hun navnet i en spesialpodkast av «Lørdagsrådet». Foto: Morten Eik / Se og Hør
TREBARNSMOR: Forrige måned kunne NRK-profil Live Nelvik dele den gledelige nyheten om at hun og Tore Sagen har fått sitt tredje barn. Nå røper hun navnet i en spesialpodkast av «Lørdagsrådet». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

I juli ble det kjent at NRK-profilene Live Nelvik (35) og Tore Sagen (37) har fått sitt tredje barn, en liten jente.

- Ja, jeg har blitt mamma igjen. Det er veldig hyggelig, uttalte hun til VG den gang.

- Jeg kan si så mye som at det er en jente, og at alle er veldig glade. Nå er familien det jeg vil kalle komplett. Jeg tror vi trygt kan si at vi setter punktum der, nå er vi jo en halv Kardashian-klan, fortsatte hun.

Nå, om lag en måned etter, avslører Nelvik navnet på datteren i en spesialpodkast av «Lørdagsrådet».

- Hun heter Ingrid. Det er et veldig bra navn. Jeg har jo veldig ... altså, hvis Hitler hadde vært i live - og Gud forby, for det ønsker vi ikke - men han hadde elsket meg for mine navnevalg, for det er meget arisk, fleiper Nelvik i podkasten.

Fra før har paret døtrene Liv (5) og Elsa (2) sammen.

TRAVEL HVERDAG: Live Nelvik og Tore Sagen er aktive på hver sin kant i NRK. Nylig utvidet paret familien fra fire til fem. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
TRAVEL HVERDAG: Live Nelvik og Tore Sagen er aktive på hver sin kant i NRK. Nylig utvidet paret familien fra fire til fem. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

- Ikke planlagt

Det var da Live Nelvik var programleder for Costume Awards i slutten av januar, at hun røpet at hun ventet sitt tredje barn.

- Vil dere høre en hemmelighet? Jeg er gravid!, sa hun fra scenen, og la til:

- Det var ikke planlagt. Så mye kan jeg si. Men det er sånt som skjer når man blir full og sovner, flirte hun fra scenen.

Live Nelvik er, som nevnt over, aktuell som programleder for «Lørdagsrådet» på P3, en jobb hun overtok etter Siri Kristiansen i vinter.

Stormforelsket i flere år

Live Nelvik og Tore Sagen har vært et par siden 2010. Allerede etter et års tid som kjærester, bekreftet Nelvik sommeren 2011 at de to hadde forlovet seg.

Det var i gangene på NRK-huset Live og Tore fikk øynene opp for hverandre for første gang, og etter at de ble et par har Live vært stormforelsket.

Det fortalte hun i et lengre intervju med VG Helg i september i fjor.

- Jeg tror vi aldri kommer til å gå tom for ting å snakke om. Dessuten stiller han spørsmål ved alt. Jeg blir smartere av å være sammen med Tore, sa hun, og la til:

- Jeg håper han aldri går fra meg.

- Ikke oppkalt etter Elsa

De to ga hverandre sine «ja» på Hukodden Strandrestaurant på Bygdøy i Oslo i slutten av august 2013, halvannet år etter at deres førstefødte kom til verden.

I 2016 fikk paret sitt andre barn sammen.

Da Se og Hør møtte Live Nelvik på NRKs høstlansering samme året, avslørte hun hvem yngstedatteren er oppkalt etter.

- Hun heter Elsa. Nelvik Sagen. Hun er ikke oppkalt etter Elsa i «Frost», selv om veldig mange tror det. Det er synd at den filmen kom akkurat da dette barnet dukket opp. Men hun er oppkalt etter en oldemor, som er 95 år, fortalte hun den gang.

LES OGSÅ: - Jeg hadde gitt min venstre arm for å være gutt