Joe Jonas og Sophie Turner:

Avslører navnet på babyen

Stjerneparet skal være svært lykkelige over nyheten.

FØRSTE BARN: Joe Jonas og Sophie Turner skal ha fått sitt første barn sammen, ifølge en rekke amerikanske medier. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE BARN: Joe Jonas og Sophie Turner skal ha fått sitt første barn sammen, ifølge en rekke amerikanske medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Joe Jonas (30) og Sophie Turner (24) har fått sitt første barn sammen. Det melder en rekke amerikanske medier, deriblant ABC.

- Sophie Turner og Joe Jonas er svært lykkelige over å annonsere at de har fått en baby, sier paret i en uttalelse, ifølge nettstedet.

Ifølge TMZ fikk stjerneparet en datter 22. juli, og ifølge nettstedets opplysninger har den nyfødte fått navnet Willa.

Den gledelige nyheten vekker imidlertid noe oppsikt. Paret har nemlig fremdeles til gode å bekrefte at Turner i det hele tatt er gravid. Det har derfor ikke vært kjent hvor langt «Game of Thrones»-stjerna har vært på vei, eller når babyen ville melde sin ankomst.

I et nylig intervju med SiriusXM fortalte 30-åringen at han og kona har storkost seg ute av rampelyset de siste månedene, som følge av coronapandemien - og trolig den hemmelige graviditeten.

- Vi gifta oss i fjor, så vi nyter fremdeles den tiden, sa han til radiokanalen

COMEBACK: Fans verden over er i ekstase etter at «Jonas Brothers» annonserte at de gjør comeback. Nå avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

Sjelevenner

Paret forlovet seg i 2017, bare ett år etter at de viste seg sammen for første gang. Kunngjøringen gjorde paret selv via Instagram, der de begge la ut et identisk bilde av hverandres hender.

View this post on Instagram

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

På skuespillerens hånd, som hvilte oppå Jonas', kunne man skimte en stor, iøynefallende ring.

«Hun sa ja», skrev Jonas til sitt bilde, mens Turner, passende nok, skrev: «Jeg sa ja».

Kort tid etter forlovelsen fortalte skuespilleren til Marie Claire at hun hadde funnet sin sjelevenn:

- Det er fantastisk å være forlovet. Jeg vil ikke si at jeg har oppnådd noe, men jeg har funnet min sjelevenn. Det er litt som å finne et hus du vil bo i for alltid, og det gir meg en slags ro.

Giftet seg i Vegas

Stjerneparet giftet seg i mai i fjor, noe som kom som en stor overraskelse på mange. Duoen reiste nemlig rett til et kapell i Las Vegas etter Billboard-utdelinga.

I ettertid kom det frem at paret i utgangspunktet ønsket å holde bryllupet hemmelig - men det lot seg ikke gjøre da DJ-en Diplo (41) hadde livesending på Instagram under den hemmelige seremonien.

Da Jonas gjestet det britiske radioprogrammet «Capital Breakfast» kort tid etter bryllupet, kunne han røpe at DJ-en filmet bryllupet uten parets tillatelse.

- Ja, han ødela det, sa 30-åringen humoristisk, før han sa at Diplo burde fått kjeft fra foreldrene sine for å alltid være på telefonen.

View this post on Instagram

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

- Jeg elsker Diplo, men han elsker Instagram mer enn en 13-åring. Han legger ut noe hvert femte sekund. Altså, han livestreamet bryllupet med et hundefilter.

I juli, to måneder etter Las Vegas-bryllupet, ga Joe Jonas og Sophie Turner hverandre sine «ja» nok en gang. Bryllup nummer to fant sted på slottet «Chateau De Tourreau» i Sør-Frankrike.

LES OGSÅ: - Verden min er snudd på hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer