Kylie Jenner:

Avslører navnet hun nesten fikk

- Det klinger ikke like bra.

STJERNE: Kylie Jenner røper hva foreldrene hennes holdt på å kalle henne. Foto: Splash News/NTB
STJERNE: Kylie Jenner røper hva foreldrene hennes holdt på å kalle henne. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Kris Jenner (66) er stolt mor til de seks barna Kourtney Kardashian (43), Kim Kardashian (41), Khloé Kardashian (38), Rob Kardashian (35), Kendall Jenner (26) og Kylie Jenner (25).

Alle de kvinnelige barna har hun gitt et fornavn som starter på K.

Nå avslører yngstemann, Kylie Jenner, hva foreldrene Kris og Caitlyn Jenner (72) holdt på å kalle henne. Også dette et navn på K.

- Navnet mitt er Kylie, men jeg ble nesten hetende... skriver sminkemogulen som tekst på en TikTok-video, ifølge Us Weekly.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Deretter dukker navnet Kennedy opp på en rekke ulike bilder av henne. Blant annet et hvor hun har omdøpt «Kylie Lip Kit» til «Kennedy Lip Kit».

- Det klinger ikke like bra, innrømmer hun videre i klippet.

Navnløs

Selv har Kylie og slitt litt med å gi navn til ett av sine egne barn.

Sammen med av-og-på kjæresten Travis Scott (31) har hun datteren Stormi (4), og i februar fikk paret også en sønn. TV-profilen avslørte kort tid etter fødselen at den lille gutten skulle hete Wolf, men litt senere forandret stjerneparet mening.

- Sønnen vår heter ikke Wolf lenger. Vi følte bare ikke at det var ham. Jeg ville bare dele dette med dere fordi jeg ser Wolf dukke opp overalt, skrev hun da i en melding på Instagram Story.

Det er nå et halvt år siden sønnen ble født, men foreldreparet har fremdeles til gode å fortelle hvilket navn de har valgt å gi babyen.

LES OGSÅ: «Farmen»-paret røper babyens navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer