Kylie Jenner:

Avslører navnet hun nesten fikk

- Det klinger ikke like bra.

STJERNE: Kylie Jenner røper hva foreldrene hennes holdt på å kalle henne. Foto: Splash News/NTB
STJERNE: Kylie Jenner røper hva foreldrene hennes holdt på å kalle henne. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Kris Jenner (66) er stolt mor til de seks barna Kourtney Kardashian (43), Kim Kardashian (41), Khloé Kardashian (38), Rob Kardashian (35), Kendall Jenner (26) og Kylie Jenner (25).

Alle de kvinnelige barna har hun gitt et fornavn som starter på K.

Nå avslører yngstemann, Kylie Jenner, hva foreldrene Kris og Caitlyn Jenner (72) holdt på å kalle henne. Også dette et navn på K.

- Navnet mitt er Kylie, men jeg ble nesten hetende... skriver sminkemogulen som tekst på en TikTok-video, ifølge Us Weekly.

Deretter dukker navnet Kennedy opp på en rekke ulike bilder av henne. Blant annet et hvor hun har omdøpt «Kylie Lip Kit» til «Kennedy Lip Kit».

- Det klinger ikke like bra, innrømmer hun videre i klippet.

Navnløs

Selv har Kylie og slitt litt med å gi navn til ett av sine egne barn.

Sammen med av-og-på kjæresten Travis Scott (31) har hun datteren Stormi (4), og i februar fikk paret også en sønn. TV-profilen avslørte kort tid etter fødselen at den lille gutten skulle hete Wolf, men litt senere forandret stjerneparet mening.

- Sønnen vår heter ikke Wolf lenger. Vi følte bare ikke at det var ham. Jeg ville bare dele dette med dere fordi jeg ser Wolf dukke opp overalt, skrev hun da i en melding på Instagram Story.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer