Shawn Mendes:

Avslører mørk side

- Jeg er livredd for å være ond.

KJÆRESTER: Shawn Mendes og Camila Cabello har vært sammen i rundt to år. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB
KJÆRESTER: Shawn Mendes og Camila Cabello har vært sammen i rundt to år. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Shawn Mendes (22) og Camila Cabello (24) var venner i flere år før det begynte å svirre rykter om at det hadde oppstått varme følelser mellom dem.

Etter først å ha benektet romansen sommeren 2019, snudde de på flisa samme høst og bekreftet forholdet.

- Helt ærlig, jeg vil virkelig snakke med dere om det her, men det er ikke bare meg i forholdet. Det er en annen person involvert, og jeg kan ikke si hva jeg føler. Det er ikke bare jeg som bestemmer, skjønner du, fortalte Mendes i en video delt på Twitter den gang.

Kort tid senere innrømmet Cabello at det var hun som hadde kapret Mendes' hjerte.

- Jeg mener, jeg elsker ham. Vi har alltid hatt et bånd; Vi har det så utrolig bra sammen, avslørte hun.

Opphetet krangel

Etter to år som kjærester avslører Shawn Mendes at det ikke alltid er lykkelig stunder mellom ham og Cabello, men at han streber etter å bli den beste versjonen av seg selv.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

Det er i podkasten Man Enough at artisten letter på sløret om kjærligheten.

På spørsmål om hva som skremmer ham mest, henviser Mendes til en nylig episode hvor han og Cabello havnet i en krangel. «In My Blood»-sangeren forteller at han hevet stemmen til kjæresten hvorpå hun påpekte at hun ikke likte tonen hans, skriver People.

- Jeg gikk rett i forsvar og sa: «Jeg hevet ikke stemmen mot deg!» Men det var akkurat det jeg gjorde. Jeg følte hvordan hun krympet seg mens jeg selv vokste. «Åh Gud, dette er ille», tenkte jeg da, forklarer han og utdyper:

- Jeg er livredd for å være ond eller slem. Det vil jeg virkelig ikke være, deler han, ifølge nettstedet.

Duoen satte seg deretter ned sammen og hadde en omfattende samtale om hva som skjedde under krangelen deres. 22-åringen innså da at han kanskje må akseptere at han har kjipe ting han bærer på og traumer han må jobbe seg gjennom.

- Jeg kan ikke unngå det faktum at det finnes en liten mørk side i meg, men å la denne mørke siden komme frem er en forferdelig følelse.

Drømmer om bryllup

Artisten legger også til at Cabello visste akkurat hva hun skulle si til ham etter at han gikk i forsvar.

- Jeg fikk alt til å handle om det onde i meg og min frykt, og hun trøstet meg, minnes han.

Deretter satt de hver for seg i 20 minutter og leste før han klarte å samle seg og å be om unnskylding, innrømmer Medes i podkasten.

I desember avslørte også 22-åringen til People at han og Cabello har snakket om å forlove seg. Videre beskrev han henne som «den rette».

- Jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare vet at hun er det, delte han og fortsatte:

- Jeg tror at kjæresten din også må være din beste venn, og det har hun vært i så mange år nå. Hun kaster seg inn i kjærligheten uten å unnskylde seg, og hun har virkelig lært meg å være sårbar, ærlig og ekte i et forhold, skrøt han, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Letter på sløret om første møte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer