Beth Chapman er død:

Avslører morens siste dramatiske timer

- Hun ble kvalt av kreften.

GIKK BORT: Beth Chapman gikk bort for knappe to måneder siden. Sorgen etter henne er tung for både ektemann Duane Dog Chapman og deres fire barn. Nå forteller dattera deres om moras siste tid. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Beth Chapman gikk bort for knappe to måneder siden. Sorgen etter henne er tung for både ektemann Duane Dog Chapman og deres fire barn. Nå forteller dattera deres om moras siste tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For snart to måneder siden kom den triste nyheten om at Beth Chapman, kjent fra den amerikanske realityserien «Dog the Bounty Hunter», var gått bort, bare 51 år gammel.

TV-profilen hadde vært kreftsyk i flere år, og i slutten av juni tapte hun den tøffe kampen. Stjerna etterlot seg ektemannen gjennom mange år, Duane Dog Chapman (66), døtrene Bonnie (20) og Cecily (26), og sønnene Garry (18) og Dominic (34).

- Det er forferdelig. Den mest forferdelige tiden i noens liv. Du prøver å huske at du feirer livet, men akkurat nå sørger vi over døden. Så det er ikke bra, har ektemannen blant annet uttalt til Hawaii News Now.

Han har tydelig vært preget av Beths bortgang, og det falt derfor ikke i særlig god jord da det ble spekulert på om han hadde funnet kjærligheten bare kort tid etter dødsfallet.

Da tok nemlig datteren Bonnie ham raskt i forsvar og slaktet ryktebørsen.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

Tapte kampen

Og nå tar datteren nok en gang bladet fra munnen, men denne gangen åpenhjertig om den tøffe, dramatiske, siste tiden med moren.

I et intervju med SurvivorNet, et nettsted for dem som er berørt av kreft, forteller hun ifølge E! News at moren «ble kvalt av kreften».

- Moren min sto naken på badegulvet og ba faren min om å se på henne. Og da han sa at «jeg ser på deg», så sa hun det igjen, «nei, se på meg!». Hun ble stående og begynte å gispe etter luft, forteller Bonnie, og fortsetter:

- Søsteren min kom inn på badet og ringte nødnummeret med en gang. Det var det siste øyeblikket hvor vi virkelig så henne bevisst.

20-åringen har delt lite om moren de siste ukene i sosiale medier, men da dødsbudskapet ble kjent skrev hun følgende på sin Instagram-profil:

- Så takknemlig over å kunne kalle deg mammaen min. Hvil i fred, Mamma. Jeg elsker deg veldig høyt.

Til teksten har hun delt en rekke bilder av moren, både sammen med seg selv og sammen med andre familiemedlemmer. Nå, snart to måneder senere, har bildet fått rett i underkant av 50 000 likerklikk.

- Hun var kontrollerende

Mens datteren nå har avslørt morens siste timer, har ektemannen tidligere avslørt Beths siste ord før hun fikk et anfall og ble lagt i kunstig koma.

- Jeg visste ikke hva annet jeg kunne si annet enn «i jesu navn». Jeg holdt henne og sa det, og hun sa: «Si det igjen, si det mer». Så sa hun til jentene og alle oss andre: «Jeg elsker dere», og «Går det bra med dere? Ikke bekymre dere».

66-åringen fortalte også at kona hadde kjempet alt hun kunne mot kreften, og at hun i tiden før hun ble innlagt hadde gjemt lapper rundt om i huset, som familien kunne finne senere.

- Beth var på mange måter litt kontrollerende. Jeg er sikker på at hun fortsatt kontrollerer meg, og jeg har funnet lapper i putevaret, ved vasken, på barbersakene mine. Hun har skrevet hva jeg skal ha på meg, sa han.

Chapman-ekteparet åpnet for første gang opp om kreftsykdommen i september 2017, da de fortalte at Beth Chapman hadde fått påvist strupekreft.

I juni ble hun lagt i kunstig koma, og to dager senere gikk hun bort - noe ektemannen bekreftet på Twitter.

LES OGSÅ: Forsvinner fra skjermen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer