Bianca Ingrosso:

Avslører mislykket inngrep

- Her er de, og det er ikke der jeg vil ha dem.

FILLERFEIL: Bianca Ingrosso har lenge vært åpen om at hun fikser på utseendet sitt. Det er derimot ikke alltid at ting går etter planen, kan hun avsløre nå. Foto: Henriette Eilertsen
FILLERFEIL: Bianca Ingrosso har lenge vært åpen om at hun fikser på utseendet sitt. Det er derimot ikke alltid at ting går etter planen, kan hun avsløre nå. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert

Bianca Ingrosso (24) er utvilsomt en av Sveriges, om ikke Nordens, mest omtalte kvinner. Med kjente foreldre, en realityserie om livet og en million følgere på Instagram, figurerer hun stadig i svenske medier og i andre TV-programmer.

24-åringen driver blant annet en populær kanal på Youtube, der videoene hennes fort kan få 3-400 000 visninger etter publisering. Den mest sette er avspilt elleville 1,5 millioner ganger. Det er trolig det ærlige innholdet som sørger for de mange visningene. Hun prater blant annet åpent om kjærlighetslivet, psykiske utfordringer og den travle hverdagen.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

I hennes nyeste video har hun valgt å åpne opp om de kosmetiske inngrepene hun har utført, og at ikke alt alltid har gått etter planen når nålene har penetrert huden.

Mislykket

Det er en kjent sak at Ingrosso har fillers i både leppene og under øynene. Sistnevnte injeksjon er muligens ikke det mest vanlige, men hun hevder at hun gjør det for å se mer våken ut. «De mørke posene forsvinner», har hun tidligere sagt.

I Norge er det flere som utfører behandlingen, som blir omtalt som «Tear Trough». De fleste klinikker tar alt fra 2500 til 3000 kroner for behandlingen.

Restylane sprøytes inn under øynene, og gjør at huden blir mer fyldig i områder der det kanskje har vært et søkk. Resultatet varer i seks til tolv måneder, og har få bivirkninger - annet enn blåmerker umiddelbart etter injisering.

Likevel er det ikke alltid ting går etter planen, noe Ingrosso smertelig har fått erfare.

- Jeg skal fikse fillerne jeg har under øynene. Fillers kan nemlig vandre, som man sier, altså at de går nedover, og jeg tror at mine har vandret ned hit, sier hun, og kjenner seg i ansiktet.

Ifølge henne selv har restylanen havnet noen centimeter under der den egentlig skulle ha vært. Det medfører at de mørke ringene under øynene slettes ikke er borte, og at alt injeksjonene har ført til er at hun har fått mer «pløsete» kinn.

- Her kjenner jeg det. Her er de, og det er ikke der jeg vil ha dem, forteller hun i videoen.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Flere faktorer

Ifølge doktor Amin Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi, skal fillers i prinsipp ikke bevege seg under huden. Det er derimot i få tilfeller dette kan skje etter en behandling.

- Hvis det settes på rett plass, er av riktig type, av rett mengde og satt av riktige hender, skal ikke dette skje. Likevel skjer det at noen av disse kriteriene ikke møtes, og da kan pasienten oppleve komplikasjoner, forteller han til Se og Hør.

Han forteller at de mest vanlige, moderne typer fillers integreres i vevet under huden, mens andre frastøtes. De man bruker i dag skal generelt binde seg til vevet, og han tror derfor at det i dette tilfellet skyldes for stor mengde eller en upresis injeksjon.

- Man må være forsiktig. Dette skal utføres av erfarne plastikkirurger eller leger, eller av de delegert til med direkte veiledning. Her er akkurat «less is more» viktig når det kommer til fillers under øynene, forklarer han.

Senere i videoen på Ingrossos kanal, sier hun at hun har fått reversert de feilslåtte injeksjonene.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg fylte litt under øynene, jeg har kjempeblå pigmenter der som nå kom fram. Men nå ser jeg pigg og frisk ut igjen. Å ta fillers her er det beste jeg har vært med på, sier hun, men understreker likevel at det ikke er noe man må gjøre.

Hun oppfordrer fansen til å tenke seg godt om før de setter sprøyter i ansiktet, og ber om at det gjøres god research på forhånd om man først skal gå gjennom med noe. Den svenske avisen Expressen skriver at de har forsøkt å få Ingrosso i tale om saken, men har ikke fått svar.

LES OGSÅ: Tar uventet pause etter presset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer