Hertuginne Meghan:

Avslører Meghans siste ord i kongehuset

Kongehus-korrespondenten forteller at hertuginnen var «helt ødelagt».

ØDELAGT: Hertuginne Meghan skal ha vært svært trist da hun hadde sin siste dag som en del av det britiske kongehus. Foto: Matt Dunham / AP Photo / NTB
ØDELAGT: Hertuginne Meghan skal ha vært svært trist da hun hadde sin siste dag som en del av det britiske kongehus. Foto: Matt Dunham / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert

Det har nå snart gått et år siden hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter i Storitannia, til fordel for et langt roligere liv i California med sønnen Archie (1).

Det gjorde de som følge av det de selv mener var flere år med offentlig mobbing og trakassering, spesielt fra britisk presse, og hertugparet fikk til slutt nok.

Å forlate kongehuset er tilsynelatende ikke en lett avslutning for noen, og nå røper en kongehus-korrespondent hvordan Meghans siste sekunder var - og hennes hjerteknusende beskjed.

Avslører uttalelse

Ifølge Glamour brukte hertuginnen sine siste dager som et seniormedlem av kongehuset på å utføre kongelige plikter. Etter at hun var ferdig i et møte med studenter fra Samveldet, befant hun seg alene i et rom på Buckingham Palace med kongehus-korrespondent og forfatter av boken «Finding Freedom», Omid Scobie.

Boka ble skrevet med hertuginnens bidrag. Til Scobie skal hun deretter ha uttalt det som skal være noen av hennes siste ord som en del av kongehuset.

- Det hadde ikke trengt å være på denne måten, skal hun ha uttalt, ifølge Scobie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer