Shakira:

Avslører: - Måtte tåle mye dritt

Popstjerna ser tilbake på tida etter bruddet med Gerard Piqué.

TØFF TID: Shakira legger ikke skjul på at det siste året har vært tøft. Foto: LOIC VENANC /AFP/NTB
TØFF TID: Shakira legger ikke skjul på at det siste året har vært tøft. Foto: LOIC VENANC /AFP/NTB Vis mer
Publisert

Det var i fjor sommer stjerneparet Shakira (46) og Gerard Pique (36) kom med sjokkbeskjeden om at de hadde gått hver til sitt, etter hele tolv år som kjærester.

Siden den gang har de gjentatte ganger slengt med leppa mot hverandre, og den offentlige skittentøyvasken vil ingen ende ta.

Årsaken til bruddet skal ha vært at Shakira tok Piqué på fersken med en annen kvinne. Dette førte til at popstjerna kastet fotballstjerna ut av deres felles hjem.

Fredag kveld gjestet 46-åringen talkshowet «Tonight Show Starring Jimmy Fallon», og også der ble bruddet et tema.

IKKE UTRO: Helgens store snakkis fra kjendisnorge, er bruddet mellom Caroline Nitter og Cristian Brennhovd. Vi har møtt dem, og dette sier de selv om bruddet. Reporter og video: Jenny Emilie Aas og Thea Hope. Vis mer

- Jeg har hatt et veldig tøft år etter separasjonen, og det at jeg skrev denne sangen har vært så viktig for meg. Det har vært en sunn måte å kanalisere følelsene mine på, sier 46-åringen, ifølge Page Six.

Tidligere i år ga Shakira ut en singel hvor hun tydelig disser eksen.

I etterkant av bruddet har Piqué innledet et forhold til en 23 år gammel kvinne, Clara Chía. Det har også Shakira fått med seg. I låta synger hun blant annet disse strofene:

«Jeg er verdt to 22-åringer».

VONDT: I denne ukens episoder av «Alle elsker David», får vi være vitne til bruddet som David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad gikk gjennom. Video: Rød Løper Vis mer

«Du byttet en Ferrari med en Renault Twingo/Du byttet en Rolex for en Casio.»

«Jeg var «out of your league», og det er derfor du nå er sammen med noen som deg».

I talkshowet forteller hun om støtten hun har opplevd etter hun satte ord på følelsene sine gjennom «disse-sangen».

- Jeg følte virkelig at jeg ikke har fans der ute, men et søsterskap av kvinner som har vært gjennom de samme tingene som jeg har vært gjennom. Som tenker slik jeg tenker, som føler som jeg føler, som måtte tåle like mye dritt som jeg måtte.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

- Jeg skrev sangen for meg, men jeg føler også at den var ment for så mange kvinner der ute som trengte et forum og en stemme som kunne representere dem på så mange måter.

LES OGSÅ: - Mange er bekymret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer