Raven-Symoné:

Avslører: Måtte signere kontrakt før sex

Disney-stjernen sørget for at alle hun datet signerte en konfidensialitetsavtale.

BARNESTJERNE: Raven-Symoné er best kjent fra Disney Channel-serien «That's so Raven», som gikk fra 2003 til 2007. Her avbildet i 2006. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
BARNESTJERNE: Raven-Symoné er best kjent fra Disney Channel-serien «That's so Raven», som gikk fra 2003 til 2007. Her avbildet i 2006. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

37 år gamle Raven-Symoné entret Disney-universet tidlig på 2000-tallet, og ble raskt en av de mest populære skuespillerne der. Hun hadde stor suksess som hovedrollen i serien «That's so Raven», og figurerte også i «The Cheetah Girls».

Raven gjestet nylig podkasten «Howie Mandel Does Stuff», og der snakket hun åpent om hvordan datingprosessen hennes har sett ut. Når man blir kjent i ung alder er det nemlig viktig å sørge for at sensitiv og privat informasjon ikke havner på avveie.

Hun forklarte at hun hadde én måte å sørge for at det ikke skjedde med henne.

Kontrakter

I Hollywood hører det ikke sjeldenhetene til at man signerer såkalte NDA-avtaler. Det betyr «non-disclosure agreement», og kan på norsk oversettes til konfidensialitetsavtale.

- I alle mine forhold, spesielt da jeg startet å date, fikk jeg folk til å signere konfidensialitetsavtaler, sa skuespilleren til verten, Howie Mandel (67).

På spørsmål om når hun fikk sine utkårede til å signere disse avtalene, forklarte 37-åringen at hun gjorde det før hun hadde sex med dem.

- Det tok meg litt tid å bli komfortabel med det, fordi det ikke er så veldig personlig, men er man i vår posisjon må man gjøre det, bedyret hun, og la spøkefullt til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer