Lise Finckenhagen:

Avslører «MasterChef»-hemmelighetene

Lise Finckenhagen kan nå avsløre hva som faktisk foregår under innspillingen av kokkeprogrammet.

BAK KULISSENE: Lise Finckenhagen avslører nå det du ikke får se under innspillingen av det populære kokkeprogrammet. Foto: TVNorge
BAK KULISSENE: Lise Finckenhagen avslører nå det du ikke får se under innspillingen av det populære kokkeprogrammet. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert

At det å skulle se på helt vanlige mennesker lage god mat på tv skulle fenge så bra, var det neppe mange som ville tippet før det faktisk skjedde. De seneste årene har det florert av kokkeprogrammer, til fansens store glede.

«MasterChef» er blant programmene som har tatt verden med storm, og konseptet er solgt til hele 63 land rundt om i verden. En av mesterhjernene bak er ingen ringere enn Gordon Ramsay (53), som selv har vært dommer for den amerikanske versjonen de siste ti årene.

Serien har også blitt solgt til vårt lille land, og denne høsten kan ivrige tv-seere nok en gang følge norske deltakere gjennom deres kulinariske reise mot den gjeve seieren. Der skal de imponere dommerpanelet, som denne sesongen består av Lise Finckenhagen (44), Maj-Britt Aagaard (46) og Jonathan Romano (44).

Nå kan førstnevnte dommer avsløre en rekke hemmeligheter fra innspillingen, blant annet at det nå har blitt en vane å spise mat som for lengst har blitt kald.

Spiser kald mat

I en typisk episode går det nemlig fort mellom de ulike delene av konkurransen, der blant annet kjøkkenet går fra å være svært rotete i det ene øyeblikket, til ryddig i det neste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer