Jan Thomas:

Avslører: Løy om dette

Slik holdt han hemmeligheten skjult for forloveden.

Jan Thomas fridde til sin Harlem søndag kveld. Vi tok en prat med det nyforlovede paret på forlovelsesfesten. Reporter: Karoline Henriette Brügger Bjånesøy. Video: Nora Skavhaug. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Foran en fullsatt sal på Chat Noir, gikk Jan Thomas (56) ned på kne, og fridde til sin kjære Harlem Alexander (36).

Det ble et tårevått og rørende øyeblikk da Harlem svarte med et rungende «JA» - til stormende jubel fra publikum i salen.

- «I will always love you». Det tenkte jeg for 4 år siden i Sør-Afrika da Harlem rundet hjørnet. Han er det fineste, snilleste og rauseste mennesket jeg vet om. Og nå er det på tide. Kjære Harlem kan du komme opp hit, sa Jan Thomas innledningsvis på scenen, etterfulgt av:

- Jeg elsker deg av hele mitt hjerte. Vil du gifte deg med meg?

Se hele frieriet i videoen under her

Her frir Jan Thomas til Harlem Alexander - på scenen! Video: Niklas Kokkinn-Thoresen / Nora Gulbrandsen Skavhaug / Se og Hør Vis mer

Planla frieriet i et år

Etterpå var flere av kjendisparets nære venner invitert på en eksklusiv førjulsfest på Grand Hotel i Oslo. Her skulle de være med og feire kjærligheten til paret.

Da Se og Hør møtte de nyforlovede turtelduene, kunne en tydelig lettet Jan Thomas lette på sløret, og fortelle at han faktisk hadde planlagt frieriet i nesten et år.

- Det har vært en stor operasjon, hvor mange har bidratt. Jeg visste jo allerede i januar at det skulle skje i dag. Og så har jeg båret på dette hele tiden. Jeg har vært bødt til å finne på unnskyldninger og hvite løgner for at Harlem ikke skulle skjønne noe.

Sophie Elise Isachsen gjester Motepolitiet Live med Jan Thomas, og snakker om sin reise innenfor mote. Video: Jenny Emilie Aas/ Dennis Appelong/ Håvard Bjørnerem. Foto: Christopher Mørch Husby Vis mer

- Men hvilke løgner er det du har fortalt?

- At hundepasseren til Tyr plutselig måtte ha ham ... Vennene hans måtte ta Harlem med ut av huset, slik at jeg fikk pakket bagen hans. Litt sånne ting, forteller 56-åringen til Se og Hør.

- Harlem, har du likevel hatt en mistanke?

- Jeg hadde ingen mistanker! Virkelig ingenting. Og jeg er ganske smart, som Jan sier, så dette er veldig bra jobbet, sier Harlem om sin utkårede.

På spørsmål om hva som gjør at kjendisstylisten er «the one», svarer en forelsket Harlem at han aldri har møtt et menneske som Jan Thomas før, og

- Han får meg til å føle meg hel. Det er ingen som Jan der ute. Og jeg har aldri hatt den følelsen som jeg har med Jan. Jeg har lenge visst at jeg ønsket å gifte meg med han. Nå er jeg ekstremt lykkelig, og gleder meg bare til veien videre.

LES OGSÅ: «Ble korsfestet»