Jennifer Lopez:

Avslører livet hun lengter etter

Det er ikke bare kjendisfester og glamour som frister skuespilleren.

DRØMMER: Selv om Jennifer Lopez lever et tilsynelatende glamourøst liv, har hun drømmer som fører henne langt vekk fra Hollywood. Foto: NTB Scanpix
DRØMMER: Selv om Jennifer Lopez lever et tilsynelatende glamourøst liv, har hun drømmer som fører henne langt vekk fra Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er få som lever et like glamorøst liv som artist og skuespiller Jennifer Lopez (50). I tillegg til å medvirke i en rekke filmer, er hun også ofte å se på storslåtte fester rundt om i verden.

Men Lopez har også et familieliv å opprettholde. Hun er nemlig mamma til tvillingene Emme og Max (11), samt stemor til forloveden Alex Rodriguezs (44) to døtre, Natasha (15) og Ella (11).

Selv om 50-åringen ofte er å se stivpyntet på den røde løperen, blant folk som er villige til å gi henne alt hun ønsker seg, så innrømmer hun overfor Vanity Fair at drømmene ikke alltid omhandler å bli rikere på berømmelse.

Vil forlate USA

I intervjuet med magasinet får nemlig J-Lo spørsmål om hva som er igjen på hennes «bucket list» (liste med ting du ønsker å gjøre før du dør, journ.anm.), og da svarer hun følgende:

- Jeg vil gjerne bo et annet sted enn USA, i en liten by i Italia, eller på den andre siden av verden, på Bali.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Hun spesifiserer at hun ønsker et enklere liv som er mer organisk, hvor hun kan sykle og gjøre ting som å kjøpe et brød, legge det i sykkelkurven og dra hjem.

- Jeg fantaserer om å komme hjem og smøre en skive med syltetøy, for så å bare spise og male. Eller sitte i en gyngestol med en nydelig utsikt over et oliventre eller et eiketre, hvor jeg kan nyte lukten, innrømmer stjernen.

Storslått feiring

Livet Jennifer beskriver overfor magasinet står altså i sterk kontrast til det livet hun lever til hverdags. Da stjernen fylte 50 år inviterte hun blant annet kjente og kjære til en heidundrende bursdagsfest i ekte Hollywood-stil.

Feiringen fant sted i et privat hjem lokalisert på øya Star Island, på Miami Beach, ifølge E! Online.

Gjestene skal ha storkost seg i bakhagen med utsikt over havet, og det skal til og med ha blitt avfyrt fyrverkeri løpet av kvelden.

- Det var flere telt, og innredningen var moderne med mye hvitt og gull. Det var store gullkuler spredt over tunet og en stor gullstang. Det var også salongmøbler og sofaer som ble satt opp på plenen, fortalte en kilde til kjendisnettstedet.

I tillegg til gull-tema skal gjestene også ha fått servert en buffé man bare kan drømme om, inkludert sukkerglaserte smultringer.

Gjenskapte øyeblikk

Lopez får ofte ros for sine elegante og glamorøse antrekk til gallaer, prisutdelinger og premierefester.

Det er spesielt ett moteøyeblikk som fikk verdenspressen, sammen med fansen, til å gå amok.

I høst overrasket sangstjernen nemlig på scenen under Versaces moteshow i Milano, da hun dukket opp med den ikoniske «jungel-kjolen» som hun skapte sensasjon med 20 år tidligere.

GJENSKAPTE ØYEBLIKK: Jennifer Lopez gikk i den berømte kjolen under et Versace-show i høst. Foto: NTB Scanpix
GJENSKAPTE ØYEBLIKK: Jennifer Lopez gikk i den berømte kjolen under et Versace-show i høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Første gang tvillingmoren dukket opp i den dristige kjolen var under Grammy Awards i år 2000. Det hele ble da omtalt som et ikonisk øyeblikk.

I intervjuet med Vanity Fair snakker 50-åringen ut om «kjole-snakkisen».

- Første gang jeg brukte den hadde jeg faktisk ikke noe annet å ha på meg. Vanligvis har jeg valgfrihet. Det var en siste-liten-greie som skapte en uventet sensasjon. Andre gang jeg brukte den var det nøye planlagt, røper Lopez.

Hun forklarer videre at det var motedesigneren Donotella Versace sin idé å reise tilbake i tid for å gjenskape øyeblikket under sitt eget show.

- Det var en utrolig mektig følelse andre gang jeg hadde den på meg. 20 år hadde gått, og jeg tror at for kvinner å vite at du kan ta på deg samme kjole etter 20 år - det betyr noe.

IKONISK: Dette øyeblikket fra Grammy-utdelingen i 2000 skrev seg inn i historiebøkene. Foto: NTB Scanpix
IKONISK: Dette øyeblikket fra Grammy-utdelingen i 2000 skrev seg inn i historiebøkene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Avslørte adopsjon i «sex-forespørsel»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer