Jennifer Lopez:

Avslører livet hun lengter etter

Det er ikke bare kjendisfester og glamour som frister skuespilleren.

DRØMMER: Selv om Jennifer Lopez lever et tilsynelatende glamourøst liv, har hun drømmer som fører henne langt vekk fra Hollywood. Foto: NTB Scanpix
DRØMMER: Selv om Jennifer Lopez lever et tilsynelatende glamourøst liv, har hun drømmer som fører henne langt vekk fra Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er få som lever et like glamorøst liv som artist og skuespiller Jennifer Lopez (50). I tillegg til å medvirke i en rekke filmer, er hun også ofte å se på storslåtte fester rundt om i verden.

Men Lopez har også et familieliv å opprettholde. Hun er nemlig mamma til tvillingene Emme og Max (11), samt stemor til forloveden Alex Rodriguezs (44) to døtre, Natasha (15) og Ella (11).

Selv om 50-åringen ofte er å se stivpyntet på den røde løperen, blant folk som er villige til å gi henne alt hun ønsker seg, så innrømmer hun overfor Vanity Fair at drømmene ikke alltid omhandler å bli rikere på berømmelse.

Vil forlate USA

I intervjuet med magasinet får nemlig J-Lo spørsmål om hva som er igjen på hennes «bucket list» (liste med ting du ønsker å gjøre før du dør, journ.anm.), og da svarer hun følgende:

- Jeg vil gjerne bo et annet sted enn USA, i en liten by i Italia, eller på den andre siden av verden, på Bali.

Hun spesifiserer at hun ønsker et enklere liv som er mer organisk, hvor hun kan sykle og gjøre ting som å kjøpe et brød, legge det i sykkelkurven og dra hjem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer