Khloé Kardashian:

Avslører lille Trues første julegave

Fansen smelter etter den hyggelige gesten.

FØRSTE JUL: Det var i april at vesle True Thompson kom til verden, og det betyr at hun nå feirer sin aller første jul. Nå avslører mamma Khloé hva hennes lille nurk har fått i julegave. Foto: NTB scanpix
FØRSTE JUL: Det var i april at vesle True Thompson kom til verden, og det betyr at hun nå feirer sin aller første jul. Nå avslører mamma Khloé hva hennes lille nurk har fått i julegave. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I april ønsket Khloé Kardashian (34) og kjæresten Tristan Thompson (27) datteren True Thompson (åtte måneder) velkommen til verden. Bestemor Kris Jenner (63) var lenge redd for at datteren Khloé aldri skulle få oppleve å bli mor, og ble særdeles glad over fødselen.

Siden den gang har foreldrene gjort alt annet enn å skjerme den lille jenta. Hun figurerer ofte på Instagram-kontoene til både mor og far, og har tidvis medvirket i «Keeping up with the Kardashians». Det er kanskje derfor ikke så rart at det nå i julen blir mange bilder og videoer av lille True - som feirer for aller første gang.

Nylig kunne Khloé også avsløre hva datterens første julegave fra faren var. Ikke overraskende ble det delt på Instagram med hennes 84 millioner følgere.

Søt gave

«Tusen takk, pappa!», skrev hun over bildet som ble lagt ut av gavene.

Det kommer nemlig kanskje ikke som noe sjokk at Tristan, som hele sitt voksne liv har tjent til livets opphold som proff basketballspiller, har kjøpt noe røffe basketsko til sin vesle datter.

SJENERØS PAPPA: Tristan kjøpte fire par med søte joggesko til sin datter. Foto: Instagram
SJENERØS PAPPA: Tristan kjøpte fire par med søte joggesko til sin datter. Foto: Instagram Vis mer

Hele fire forskjellige par med søte sko fra Nike har den åtte måneder gamle krabaten nemlig fått. Det ene paret er svart, mens to av dem har rosa detaljer. Hun har også fått et par som er helt hvitt av sin far.

Khloé har de siste dagene delt flere søte bilder og videoer av vesle True, som utvilsomt gleder seg til jul. På julaften norsk tid arrangerte nemlig storfamilien en gedigen julefest, der alle medlemmene av klanen var til stede. Her var også barna, noe Khloé beviste ved å legge ut flere snutter av datteren på fest.

Se dette innlegget på Instagram

🦋The Botanical Garden 🦋

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Om vi kjenner den berømte familien godt, noe vi gjennom utallige sesonger av «Keeping Up» gjør, er skoene utvilsomt den eneste gaven lille True får denne julen. Familien har som tradisjon å gi hverandre gaver for alle mulige anledninger, og i julen pleier de virkelig å slå på stortrommen.

Kylie Jenner (21) sin datter, Stormi Webster (ti måneder), fikk blant annet en lekebil få andre kan skryte på seg at de eier.

Den hadde nemlig Louis Vuittons berømte monogram-mønster over hele seg, og matchet mors egen Lamborghini.

LUKSUS: Stormi Webster har fått denne «bilen» av foreldrene sine. Kylie skriver på Instagram at hun nå matcher moren sin. Foto: Instagram
LUKSUS: Stormi Webster har fått denne «bilen» av foreldrene sine. Kylie skriver på Instagram at hun nå matcher moren sin. Foto: Instagram Vis mer

Julekort-bråk

Som nevnt er det jul, og hvert år er det knyttet stor spenning til julekortet fra den verdenskjente Kardashian-Jenner-familien.

På selveste julaften overrasket likevel 38-åringen med et bilde av seg og sine søstre, Kourtney Kardashian (39), Khloé Kardashian (34) og Kylie Jenner (21) - sammen med alle barna i familien.

I kjent stil var det på Instagram Kim delte årets julekort med fansen.

- I år ventet vi helt til siste liten med å ta bildet til julekortet. Timeplaner ble endret, og ektemannen min dro inn og ut av byen til enhver tid. Men denne dagen, da vi tok dette bildet, innså vi at alle var samlet - så vi fikk også alle barna til å bli med, skrev Kim på Twitter.

Likevel var det én ting folk stusset over: Hvor er den siste søsteren, Kendall Jenner (23)?

Til tross for at datteren til Rob Kardashian, Dream (2), er med på bildet, er heller ikke søstrenes bror, Rob, eller deres mor, Kris Jenner (63), å se på årets julekort.

- Dårlig tid

På kort tid haglet det inn spekulasjoner om hva grunnen kunne være, der flere blant annet hevdet at grunnen til Kendalls fravær kunne ha noe med at hun, i motsetning til sine søstre, ikke har barn.

Få minutter senere kom imidlertid Kim på banen og avfeide alle spekulasjoner.

- Kendall og mamma måtte haste av gårde til et møte rett etter denne fotograferingen, så dette var det vi fikk til. Så mange av oss som mulig. Fra vår familie til din. God jul, skrev Kim i en melding på Twitter.

Foreløpig har verken Kendall, Rob eller Kris kommentert fraværet på årets julekort.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som ventet sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer Vis mer

Full krangel

Helt siden det første julekortet ble tatt i den første sesongen av realityserien «Keeping up with the Kardashians» i 2007, har familien lagt ned mye tid, krefter og planlegging til hvert bilde.

Grunnen til at mange fans fryktet at det ikke skulle bli et julekort fra den verdenskjente familien i år, var dramaet som utspant seg mellom søstrene Kim og Kourtney i fjor.

KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian brøt isen med president Trump med en vits. Video: CNN Vis mer

Det hele bunnet i at Kim endelig hadde funnet et tidspunkt der alle familiemedlemmene hadde mulighet til å møtes - bortsett fra Kourtney.

Ifølge sistnevnte hadde hun allerede lagt planer om familietid med barna, noe som provoserte Kim voldsomt.

I sinne hevdet Kim at Kourtney oppførte seg vanskelig bare for å provosere. Hun mente at søsteren har «den minst travle kalenderen» blant alle familiemedlemmene, da hun, ifølge Kim, ikke har noen prosjekter på gang som hun er dedikert til.

Hun gikk også til personangrep på sin eldre søster, og uttalte at Kourtney var «den minst interessante personen å se på» blant søstrene, så det i utgangspunktet ikke gjorde noe om hun ikke dukket opp.

Krangelen fikk mye oppmerksomhet etter at episoden ble vist. Likevel ble det et julebilde det året også.

LES OGSÅ: Her feier hertuginnene ryktene av banen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer