Iselin Guttormsen:

Avslører leilighetskjøp

Iselin Guttormsen røper at hun har kjøpt seg ny leilighet i Oslo.

LEILIGHETSEIER: Iselin Guttormsen har nylig blitt eier av en leilighet i hovedstaden. Foto: Karpe Diem Foto
LEILIGHETSEIER: Iselin Guttormsen har nylig blitt eier av en leilighet i hovedstaden. Foto: Karpe Diem Foto Vis mer
Publisert

Sexolog og influenser Iselin Guttormsen (34) har i løpet av kort tid blitt en godt kjent person for det norske folk. Hun har blant annet vært å se i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og «Bloggerne», og er aktuell som en av deltakerne i høstens «Skal vi danse».

Guttormsen har bosatt seg på Åros i Asker kommune, sammen med mann og to døtre. Nå kan influenseren imidlertid avsløre leilighetskjøp.

AKTUELL: Simon Nitsche, sportsanker i TV 2, er klar for «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

- En klok investering

Se og Hør tok en prat med 34-åringen i forkant av premieren på den kommende «Bloggerne»-sesongen, og der fortalte hun hvorfor hun hadde kjøpt en ny leilighet:

- Du, den kjøpte jeg fordi jeg ville gjøre en klok investering. Både for meg selv men også for døtrene mine sin fremtid, forteller Guttormsen.

Videre sier hun at hun er mye frem og tilbake fra Oslo hele tiden på grunn av jobb, og derfor bruker en del penger på det.

- Derfor tenkte jeg hvorfor ikke bare kjøpe en leilighet, slik at på hektiske dager kan jeg være i Oslo og få unnagjort masse på en gang, så kan jeg heller ha en dag fri med barna hjemme.

Det er også praktisk med en leilighet hvor man kan være litt alene i ro og fred, i alle fall når man jobber som sexolog. I tillegg er Guttormsen i gang med å skrive bok, og setter derfor stor pris på litt alenetid i Oslo.

- Hjemme er det alltid unger, og på kontoret er det alltid folk. Og jeg elsker jo å skravle, så jeg tror det er lurt å ha et sted hvor jeg kan sitte litt alene.

BLOGGERNE: Sophie Elise Isachsen er aktuell med ny sesong av Bloggerne. Under innspillingen var hun fortsatt sammen med ekskjæresten Kasper Kristoffersen. Siden den gang har livet hennes endret seg drastisk. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

«Løkka-babe»

Influenseren forteller at leiligheten hun har kjøpt seg har to soverom, og at den ligger midt i Oslo - nærmere bestemt Grünerløkka.

- Grünerløkka er fantastisk, jeg føler meg veldig hjemme der altså. Fra å bo på landet til å bo i en leilighet hvor du bare kan gå ut døra og ha alt i umiddelbar nærhet. Jeg føler jeg er på ferie hver gang jeg er i leiligheten, jeg elsker Oslo, sier hun ivrig, og legger spøkefullt til:

- Nå blir jeg en «Løkka-babe».

Som nevnt skal Guttormsen delta i årets «Skal vi danse». Der skal hun danse med Catalin Andrei Mihu. De to kommer til å bli godt kjent utover høsten, både på dansesenteret - og privat:

- Han bor i Drammen så når vi har dager hvor vi trener sent og skal opp tidlig dagen etter, så har jeg sagt at han bare kan bo i leiligheten. Jeg har to soverom, så da tar vi ett hver så blir det trening for alle pengene rett og slett.

LES OGSÅ: Angrer på datterens navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer