Jena Malone:

Avslører legning: - Litt sent ute

Den norsk-amerikanske stjernen deler ærlig.

ÆRLIG: Jena Malone har lenge lurt på hvilken legning hun har. Foto: David Fisher/REX/NTB
ÆRLIG: Jena Malone har lenge lurt på hvilken legning hun har. Foto: David Fisher/REX/NTB Vis mer
Publisert

Den norsk-amerikanske skuespilleren Jena Malone (37) er for de fleste kanskje best kjent fra «The Hunger Games»-filmene. Der portretterte hun rollen som Johanna Mason.

Nylig tok 37-åringen til Instagram hvor hun åpnet seg om legningen sin for første gang. Der skrev hun blant annet at hun har følt seg som «en heteroseksuell mann i en kvinnes kropp». Det melder People.

POPULÆRE: Gjengen bak «The Hunger Games: Catching Fire», her på premieren i 2013. F.v. Willow Shields, Liam Hemsworth, Jena Malone, Jennifer Lawrence, Sam Claflin, Elizabeth Banks, Josh Hutcherson, Jeffery Wright, Stanley Tucci og Donald Sutherland. Foto: Richard Young/REX/NTB
POPULÆRE: Gjengen bak «The Hunger Games: Catching Fire», her på premieren i 2013. F.v. Willow Shields, Liam Hemsworth, Jena Malone, Jennifer Lawrence, Sam Claflin, Elizabeth Banks, Josh Hutcherson, Jeffery Wright, Stanley Tucci og Donald Sutherland. Foto: Richard Young/REX/NTB Vis mer

Hun fortalte videre at det ikke stemte, og at hun har vært på leting etter ord som kan veilede henne, som blant annet panseksualitet, sapioseksualitet og polyamori.

«Jeg elsker mennesker. Så sånn er det», delte hun, og kom dermed ut som panseksuell.

Å være panseksuell betyr at man kan oppleve en romantisk, følelsesmessig og/eller seksuell tiltrekning til andre personer uavhengig av hvilket kjønn disse har.

Kort tid senere utdypet hun ytterligere i et intervju med The Hollywood Reporter om hvordan det var å komme ut.

- Det føltes så fint. Jeg har tenkt på det en stund. Den seksuelle reisen er så vakker. Jeg mener, alle identitetsreisene er så kule, innledet skuespilleren.

Samtidig la hun til at hun følte hun var litt på etterskudd, men at hun har elsket prosessen.

- Jeg føler at jeg er litt sent ute til kampen om å forminske skammen. Men jeg har elsket prosessen med å lære mer om meg selv og andre gjennom forskjellige termer som åpner vinduer. Disse vinduene blir deretter til dører og så kommer jeg til et sted der jeg finner alt dette kule der ute.

- Jeg elsker å lære mer om meg selv, uansett alder eller erfaring.

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer