Adrian Sellevoll:

Avslører lammelser etter skrekk-ulykke

- Legene sier at jeg har hatt englevakt, at de ikke skjønner hvordan jeg ikke har fått hjernerystelse eller i verste fall dødd, skriver TV-profilen til Se og Hør.

STYGT FALL: Adrian Sellevoll skulle hoppe i vannet fra 6-7 meters høyde. Det gikk fryktelig galt. Foto: Skjermdump fra Instagram
STYGT FALL: Adrian Sellevoll skulle hoppe i vannet fra 6-7 meters høyde. Det gikk fryktelig galt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke delte realityprofil og artist Adrian Sellevoll (24) et blodig bilde på Instagram-story fra sykehuset. På bildet kunne man se at det rant blod fra 24-åringens munn, kjeven så forslått ut og på kroppen hadde han kutt.

«Jeg har det bra i gode hender. Takk gud for at jeg er så heldig», skrev han til bildet, uten å utdype hva som hadde skjedd.

SKADD: Adrian Sellevoll sklei fra et tak. Reporter: Marte Nyløkken Helseth. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Brudd i nakken

Samme kveld valgte Sellevoll å dele hvorfor han lå på sykehus. I et innlegg på Instagram-story forklarte 24-åringen at han skulle nattbade i Bergen og klatret opp på et tak.

«Første hoppet gikk fint og jeg gjorde en form for salto, husker ikke hva. Så klatret jeg opp igjen og på grunn av at jeg var våt sklei jeg når jeg skulle hoppe en andre gang og traff kaien med hodet først!», delte han.

Ulykken endte med flere skader, blant annet brudd i nakken, samt tre brudd i kjeven på høyre side. Realityprofilen fortalte også at han hadde «mindre skader overalt».

Sellevoll la ikke skjul på at han var veldig heldig.

«Pass på hverandre og ikke ta dumme valg som potensielt kan ødelegge for resten av ditt liv!», fortsatte han.

VAR BESTEVENNER: Henrik Elvejord Borg og Adrian Sellevoll ble bestekompiser da de begge deltok i første sesong av «Ex on the Beach». Nå har de brutt kontakten. Reportere: Steffen Pettersen / Thea Hope. Video: Discovery + / Kine Falch Vis mer

- Kan være vedvarende

Nå er Sellevoll skrevet ut fra sykehuset, og mandag formiddag letter 24-åringen på sløret rundt hvordan han har det akkurat nå. Det gjør han i en spørsmålsrunde på Instagram-story.

Der forklarer han blant annet at han kan ha fått permanente skader i ansiktet.

HARDT SKADET: Adrian Sellevoll svarte på spørsmål fra følgerne sine mandag formiddag. Foto: Skjermdump fra Instagram
HARDT SKADET: Adrian Sellevoll svarte på spørsmål fra følgerne sine mandag formiddag. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg er lam her! Legene sier at det er store muligheter for at det er vedvarende, men etter seks måneder til ett år kan det i noen tilfeller komme tilbake. Men ingenting er skrevet i sten», skriver han til et bilde der han har ringet inn kjevepartiet.

Sellevoll har gitt Se og Hør tillatelse til å referere fra spørsmålsrunden på Instagram.

- Vondt i hele kroppen

Overfor Se og Hør legger han ikke skjul på at han ikke har det så bra om dagen.

- Jeg føler meg selvfølgelig ikke så bra, jeg har vondt over alt i hele kroppen og det er en stor påkjennelse både fysisk og psykisk, skriver han i en tekstmelding, før han fortsetter:

GÅR GALT: Alt gikk ikke helt som planlagt for artisten Adrian Sellevoll på scenen. Video: Adrian Sellevoll / Rød Løper Vis mer

- Legene sier at jeg har hatt englevakt, at de ikke skjønner hvordan jeg ikke har mistet tenner, fått hjernerystelse - eller i verste fall dødd etter et fall fra syv meter.

På spørsmål om hvordan lammelsene i ansiktet preger ham, svarer han følgende:

- Ja, jeg er lam i nedre del av høyre kjeve og litt oppover kinnet, og det føles veldig rart og uvant. Det er mulig det er permanent, men legene sier jo at følelsen i noen tilfeller kommer litt og litt tilbake etter at det har gått seks måneder.

FALLER: En dramatisk karusell-ulykke på en fornøyelsespark i Tyrkia ble fanget på film lørdag 11. juni. Vis mer

Sliter med angst

På Instagram-story skriver han videre at tennene hans er låst sammen med en vaier.

«Det gjør at jeg ikke kan åpne munnen i det hele tatt på seks uker. Håndjern for tennene», skriver den tidligere «Ex on the beach» og «Farmen kjendis»-deltakeren, som samtidig avslører at han har hatt sterke psykiske plager etter det som skjedde.

12 UKER: Adrian Sellevoll må gå med nakkekrage i 12 uker. Foto: Skjermdump fra Instagram
12 UKER: Adrian Sellevoll må gå med nakkekrage i 12 uker. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg har veldig mange fine folk rundt meg som gjør alt de kan for at jeg skal ha det best mulig, men med en gang mørket senker seg og jeg ligger alene, må jeg ærlig innrømme at jeg sliter fælt. Mareritt, angst, kaldsvetting, klandrer meg selv og sliter rett og slett skikkelig med å sove», bedyrer ulykkesfuglen.

TENNENE I BEHOLD: Alle realityprofilens tenner skal være i god behold. Foto: Skjermdump fra Instagram
TENNENE I BEHOLD: Alle realityprofilens tenner skal være i god behold. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

På spørsmål fra følgerne om han måtte operere noe, svarer Sellevoll:

«Opererte i fire timer eller noe! Har plater i hele kjeven med skruer! Operert høyre og venstre side av kjeven! Øvre del av venstre og nedre del av høyre. Kragebenet er knekt, men de kan ikke gjøre så mye med det. Og nakken må helbredes med krage».

Midt i en TV-sending i Colombia skjedde dette. Video: Rødt Kort Vis mer

- Sliter skikkelig om nettene

Overfor Se og Hør utdyper han:

- Mareritt og angst har jeg slitt med i mange år, så det er ikke noe nytt Men nå er det tidoblet og jeg sliter skikkelig om nettene - for da er jeg helt alene i mørket. Da begynner tankekjøret. Jeg våkner hele tiden, sover dårlig og har mye smerter. Smertestillende går jo ut på et tidspunkt, og da kan jeg våkne av mareritt. Det er så vondt i hele kroppen at jeg våkner i gråt.

- Selve fallet plager meg ikke så mye, jeg får ikke flashbacks, sier han til Se og Hør.

SYNGER OM EGET KJÆRLIGHETSLIV: Adrian Sellevoll har sluppet låta «Dummet meg», som handler om dumme valg han har tatt i et tidligere forhold. Overfor Rød Løper åpner han seg fjorårets to brudd og kjærlighetslivet. Reporter: Thea Hope Vis mer

På Instagram-story bedyrer 24-åringen samtidig at det hadde gått lang tid siden hadde drukket alkohol da ulykken skjedde.

«Jeg skulle i utgangspunktet aldri vært der så sent, men jeg var ikke full og det hadde gått to timer siden jeg hadde drukket. Foruten ett glass rødvin», skriver han, før han kommer med følgende oppfordring til sine følgere:

«Stay safe».

LES OGSÅ: - Ble droppet av TV-program

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer