Kylie Jenner:

Avslører Kylies nye luksushjem

Har gått til innkjøp av svindyrt hus i Beverly Hills.

LUKSUSHJEM: Kylie Jenner har kjøpt hus i et av de mest eksklusive områdene i Los Angeles. Se bilder av huset nedenfor. Foto: NTB scanpix
LUKSUSHJEM: Kylie Jenner har kjøpt hus i et av de mest eksklusive områdene i Los Angeles. Se bilder av huset nedenfor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I 2019 ble Kylie Jenner (22) kåret av Forbes til den yngste selvskapte dollar-milliardæren i verden, i en alder av 21 år. Nå, et år senere, beholder hun tittelen og formuen på over én milliard dollar.

Kylies formue tilsvarer omtrent 10,5 milliarder norske kroner med dagens kurs.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Selv om 22-åringen er god for mer penger enn et menneske kan telle, vet hun også å investere dem. Nå skal hun nemlig ha kjøpt seg enda et hus - denne gang i Beverly Hills, og man kan trygt si at sluttsummen er av svimlende dimensjoner.

Luksushjem

Fra før eier «Kylie Cosmetics»-gründeren et hjem i Calabasas, nærmere bestemt i det populære boligområdet Hidden Hills. Dette har ifølge Metro en verdi på seks millioner dollar, eller om lag 60,3 millioner norske kroner.

Nå skal 22-åringen imidlertid ha slått på stortromma, og gått til innkjøp av en mye dyrere bolig. Det bekrefter en eiendomsmegler overfor magasinet People. Det skal dreie seg om et nybygget hus i det lukrative boligområdet Holmby Hills i Los Angeles.

SVINDYRT: Kylie Jenners nye investering har en verdi på drøye 380 millioner kroner. Her er huset sett ovenfra. Foto: NTB scanpix
SVINDYRT: Kylie Jenners nye investering har en verdi på drøye 380 millioner kroner. Her er huset sett ovenfra. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge TMZ kjøpte Kylie Jenner luksushjemmet for drøye 36 millioner dollar - hele 380 millioner norske kroner.

Instagram-kontoen VandyPop, som tilbyr underholdningsnyheter på plattformen, har delt en rekke bilder fra det som skal være Kylie Jenners nye luksusbolig:

Ifølge People rommer boligen hele syv soverom og 14 bad, i tillegg til utleiemuligheter hvis det skulle friste. TMZ lister også opp hjemmekino, en bar, spillrom, treningsstudio og basketballbane som noen av husets fasiliteter.

Det er med andre ord mer enn nok plass for Kylie og datteren Stormi (2) å boltre seg på, og hele Kardashian/ Jenner-familien kan sikkert komme på besøk uten at det blir trangt om plassen.

Bruker av formuen

Dette er imidlertid ikke første gang Kylie har investert pengene sine i andre boliger enn huset hun har i Calabasas. Ifølge People kjøpte hun i perioden 2016 til 2018 hele fire eiendommer som hun i senere tid har solgt.

Hun har også leid en rekke hus opp gjennom årene, blant annet et i Malibu, som hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) nylig skal ha sett på.

Når det kommer til biler har hun heller ikke holdt pengene tilbake, da hun støtt og stadig blir observert i et nytt kjøretøy verdt millioner. I fjor delte realitystjernen et bilde av sin nye bil av merket Bugatti Chiron, til en verdi av nærmere tre millioner amerikanske dollar.

Se dette innlegget på Instagram

freaky friday

Et innlegg delt av Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Bilsamlingen hennes består også av biler fra fabrikanter som Range Rover, Rolls-Royce, Porsche, Lamborghini og Ferrari. Ikke småtterier, med andre ord.

ELLEVILT: I 2018 viste Kylie Jenner frem deler av veskesamlingen sin på Instagram. Her ser man modeller fra Gucci, Hermés, Louis Vuttion og Chanel, for å nevne noen. Foto: Instagram / Kylie Jenner
ELLEVILT: I 2018 viste Kylie Jenner frem deler av veskesamlingen sin på Instagram. Her ser man modeller fra Gucci, Hermés, Louis Vuttion og Chanel, for å nevne noen. Foto: Instagram / Kylie Jenner Vis mer

22-åringen er også kjent for sin samling av Birkin- og Kelly-vesker fra merket Hermès, som står utstilt i stjernens eget walk-in-closet bare for vesker. I samlingen finner man også en rekke Chanel- og Fendi-vesker.

Daily Mail antok i februar at Kylies veskesamling har en samlet verdi på over én million dollar, tilsvarende over ti millioner norske kroner.

Verdens dyreste veske

Flere ser på vesker som en god investering, da flere øker i verdi over tid.

Det er likevel én veskeinvestering som har fått oppmerksomhet. Fansen er for lengst vant til at Kylie viser frem sine mange millioner på blant annet Instagram, men da hun i fjor viste frem en spesiell veske var det flere som mistet kjeven i bakken.

Kylie delte nemlig et bilde av seg selv og mamma Kris Jenner (64) - om bord i et privatfly med hver sin Kelly-veske fra Hermès på fanget.

Se dette innlegget på Instagram

business meetings.

Et innlegg delt av Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Det franske motehuset har laget utallige forskjellige versjoner av vesken siden 1960-tallet. Én av disse utgavene kan i dag sies å være verdens desidert dyreste veske - og den eier selvsagt Kylie et eksemplar av.

Sammenlagt har de to veskene på bildet en gjennomsnittlig verdi på 2,5 millioner kroner.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Ifølge auksjonshuset Christie's er det bare laget «et ørlite antall» av vesken i krokodilleskinn fra Nilen, som Kylie og Kris poserte med. Disse veskene har fått navnet «Himalaya Birkin og/eller Kelly» fordi skinnet blir farget hvitt i midten - med uttoning til beige på begge sider.

Med mindre du er en av Hermés' beste kunder, er du nødt til å kjøpe en sånn veske på auksjon - noe folk har gjort. Den dyreste Himalaya-vesken som er solgt noensinne, gikk nemlig for 3,2 millioner kroner i mai 2017.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

LES OGSÅ: Skilles etter ti år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer