Kylie Jenner:

Avslører Kylie at hun er gravid her?

Ryktene satte fart etter gårsdagens bursdagsfeiring for storesøster Khloé Kardashian.

GLIPP?: Ryktene om ny graviditet i Kardashian-filmen flyr etter at man i bakgrunnen av en Khloé Kardashian-story hører at det snakkes om. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går fylte Khloé Kardashian 35 år, og i den anledning feiret hun dagen sammen med sine nærmeste. Som alltid ble festen godt dokumentert i sosiale medier, og Khloé delte flere bilder og videosnutter fra feiringen på Instagrams historiefunksjon.

I ettertid ryktes det nå at realitystjerne og sminkemogul Kylie Jenner (21) venter sitt andre barn. Det skriver Daily Mail.

Ryktene satte fart etter storesøsterens feiring, der spesielt én av videosnuttene til Khloé vekker oppsikt blant fansen.

- Jeg er gravid

Mot slutten av videoen kan man nemlig høre en stemme uttale «jeg er gravid».

Hvem sin stemme som høres i er imidlertid ikke kjent, men det spekuleres nå i om det kan være Kylie som avslører overfor familien at hun venter barn igjen.

Fra før av har sminkemogulen datteren Stormi (1) sammen med kjæresten og rapper Travis Scott (28). Paret har tidligere snakket åpenhjertig om at de ønsker seg flere barn, og nå kan det altså se ut til at drømmen er oppfylt.

Vil ha en baby til

Det var i oktober at 21-åringen avslørte at hun ønsker seg flere barn, under en spørsmålsrunde på Snapchat med sin daværende bestevenninne, Jordyn Woods (21).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer