Kylie Jenner:

Avslører Kylie at hun er gravid her?

Ryktene satte fart etter gårsdagens bursdagsfeiring for storesøster Khloé Kardashian.

GLIPP?: Ryktene om ny graviditet i Kardashian-filmen flyr etter at man i bakgrunnen av en Khloé Kardashian-story hører at det snakkes om. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går fylte Khloé Kardashian 35 år, og i den anledning feiret hun dagen sammen med sine nærmeste. Som alltid ble festen godt dokumentert i sosiale medier, og Khloé delte flere bilder og videosnutter fra feiringen på Instagrams historiefunksjon.

I ettertid ryktes det nå at realitystjerne og sminkemogul Kylie Jenner (21) venter sitt andre barn. Det skriver Daily Mail.

Ryktene satte fart etter storesøsterens feiring, der spesielt én av videosnuttene til Khloé vekker oppsikt blant fansen.

- Jeg er gravid

Mot slutten av videoen kan man nemlig høre en stemme uttale «jeg er gravid».

Hvem sin stemme som høres i er imidlertid ikke kjent, men det spekuleres nå i om det kan være Kylie som avslører overfor familien at hun venter barn igjen.

Fra før av har sminkemogulen datteren Stormi (1) sammen med kjæresten og rapper Travis Scott (28). Paret har tidligere snakket åpenhjertig om at de ønsker seg flere barn, og nå kan det altså se ut til at drømmen er oppfylt.

KARDASHIANS: I disse dager ruller sesong 16 av realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians» ut på norske skjermer. Vi møtte Sophie Elise på premieren og hørte om hva hennes forhold til jentene er. Vis mer

Vil ha en baby til

Det var i oktober at 21-åringen avslørte at hun ønsker seg flere barn, under en spørsmålsrunde på Snapchat med sin daværende bestevenninne, Jordyn Woods (21).

På spørsmål om hun kunne tenke seg flere barn, svarte hun følgende:

- Om jeg vil ha flere barn? Jeg vil ha en baby til, men når er vel spørsmålet. Jeg er definitivt ikke klar for en baby til riktig ennå, og jeg vet ikke når det eventuelt skulle skje. Men ja, når jeg vet det skal jeg selvfølgelig dele mer av det med dere, skal hun ha sagt.

Kylies babyplaner stopper imidlertid ikke der. Videre i Snapchat-sendingen skal 21-åringen også ha fortalt at hun allerede har begynt å tenke på navn til sitt neste barn, som forhåpentligvis blir født en gang i fremtiden.

View this post on Instagram

mamas gotchu forever baby ♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

- Jeg har tenkt på navn til mitt neste barn, men jeg har ikke funnet noen jeg virkelig liker ennå. Jeg vil definitivt ha en jente til, og jeg vil at hun skal ha et feminint navn. Det er det eneste jeg vet, skal hun ha fortsatt.

Ifølge Cosmopolitan skal Kylie også ha uttalt at Stormi er en «pappajente».

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

På spørsmål om hvem Stormi ligner mest på skal Kylie nemlig ha svart at datteren minner henne mest om søsteren Kendall Jenner (22), og barnefaren Travis Scott.

- Hun ligner veldig sin far, men hun ligner på meg også. Hun er veldig besatt av faren sin, da. De har en helt sinnssyk kontakt, og hun er definitivt en pappajente. Det er veldig søtt å se. Når Travis er til stede er det akkurat som at hun ikke ser meg, uttalte hun, ifølge nettstedet.

Skapt for å være mor

Kylie Jenner har tidligere uttalt at livet hennes ble forandret til det bedre da hun fikk datteren Stormi.

Siden fødselen har hun gitt følgerne sine et innblikk i livet som mamma. I slutten av mars prydet stjernen forsiden av den siste utgaven av magasinet Interview Germany, og i den anledning delte Kylie åpenhjertig om morsrollen og den ett år gamle datteren.

I intervjuet fortalte sminkemogulen blant annet at hun alltid har hatt et ønske om å bli en ung mor.

- Jeg husker at andre spurte meg «er du klar for dette?», men jeg visste alltid at jeg var klar. Du aner ikke hvor stor den kjærligheten er før du har et eget barn. Hun blir alltid satt først, og det er mye å ta innover seg i ung alder. Men jeg føler at jeg er skapt for dette, og hun har forandret livet mitt til det bedre, fortalte Kylie i intervjuet.

<strong>MORSROLLEN:</strong> I et intervju fra mars fortalte Kylie Jenner at hun alltid hadde en drøm om å bli en ung mor. Foto: NTB scanpix
MORSROLLEN: I et intervju fra mars fortalte Kylie Jenner at hun alltid hadde en drøm om å bli en ung mor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre sa 21-åringen at hun ser på livet på en mer positiv måte enn tidligere, og at hun føler livet først begynte etter at hun fikk Stormi.

Selv om Kylie ikke er sjenert når det kommer til å dele bilder av det lille sjarmtrollet i sosiale medier, vil hun ikke være å se i familiens realityprogram med det første.

- Jeg vil vente til hun er gammel nok til å ta den avgjørelsen selv.

LES OGSÅ: Slik fikk Kylie Jenner arret sitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer