John Mayer:

Avslører kroppslig hemmelighet

- Det går ganske greit med meg, men for noen er det vanskelig.

USJENERT: John Mayer har tidligere skapt overskrifter for sitt forhold med Jennifer Aniston, men nå vekker han oppsikt ved å vise frem det som skal være hans tredje brystvorte. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra YouTube
USJENERT: John Mayer har tidligere skapt overskrifter for sitt forhold med Jennifer Aniston, men nå vekker han oppsikt ved å vise frem det som skal være hans tredje brystvorte. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra YouTube Vis mer

På Instagram har musikeren John Mayer (41) sitt eget 45 minutter lange Live chat show kalt «Current Mood med John Mayer».

Sist søndag gjestet TV-profilen Andy Cohen (50), kjent fra «Watch What Happens Live», artistens chat-program, og i løpet av samtalen kom Mayer med en overraskende nyhet:

- Jeg har tre brystvorter, deler artisten med sine nesten fire millioner følgere ca. 23 minutter ut i programmet.

- Nei, det har du ikke, svarer Cohen, som også er en nær venn av sangeren.

- Jo, jeg har det, insisterer Mayer.

- Vent, har du noen gang fortalt dette før?

41-åringen innrømmer at dette er første gang han forteller om sin tredje brystvorte offentlig - noe Cohen beskriver som en «eksklusiv verdensnyhet».

Deretter løfter «Your Body is A Wonderland»-sangeren opp skjorta og viser frem det han kaller en «supernumerær brystvorte».

Se hele episoden her:

- Jeg er heldig

Det er vanskelig å se hva Mayer peker på, og Cohen gjør det tydelig at han er usikker å hva det egentlig er, mens han kjenner på den med en finger.

- Se her. Dette er en tredje brystvorte, hevder artisten.

- Det er på en måte det, svarer Cohen.

- Du er den verste legen noensinne! Jeg viste deg akkurat noe som har et medisinsk navn og du tviler på meg, sier Mayer.

Stemningen er lett og ledig og 50-åringen spør om det er en føflekk. Nok en gang tar Mayer opp t-skjorten og peker på en av de andre brystvortene sine, og spør:

- Er dette en føflekk?

- Nei, det er en brystvorte, ler Cohen.

- Og det er dette også, forklarer Mayer og peker.

Cohen lurer videre på om det er vanskelig å leve med tre brystvorter.

- Det går ganske greit med meg, men for noen er det vanskelig. Jeg er heldig. Jeg har det fint med tre brystvorter.

- Er den tredje brystvorten din sensitiv?

- Nei, men det er ikke de to andre heller, forteller sangeren.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

@bravoandy cool if I post? 🎄

A post shared by John Mayer 💎 (@johnmayer) on

Skjørtejeger

Rockestjernen har i mange år vært kjent som en storsjarmør, og han har de siste årene datet en rekke av Hollywoods største kjendiser.

Fra 2006 til 2007 datet han popsanger og skuespiller Jessica Simpson (37), etter at blondinen hadde skilt seg fra sin første ektemann Nick Lachey (44).

Ett år etter bruddet med Jessica, begynte 40-åringen å date «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (49). Duoen holdt sammen i omtrent ett år, men etter bruddet har de ikke snakket sammen.

I nyere tid har Mayer også datet popstjernene Taylor Swift (28) og Katy Perry (33).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ødelagt rykte

I fjor sommer var det John Mayer som gjestet Andy Cohens TV-program «Watch What Happens Live».

Den gang kom artistens veldokumenterte kjærlighetsliv på bordet.

Cohen er nemlig nær venn av skuespiller Jennifer Lawrence (27), og Mayer brukte blant annet henne som eksempel på kvinner som holder seg langt unna ham.

- Du har nok en del venner som ikke vil ha noe med meg å gjøre. Jeg finner det veldig interessant. Du er jo venn med Jennifer Lawrence, som ikke vil ha noe med meg å gjøre, uttalte han, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

Klipp fra TVNorge-programmet «4 stjerners middag», der værmelder Eli Kari Gjengedal synes det er så hyggelig med gjester at hun får stive brystvorter. Vis mer Vis mer

John spøkte videre med at det finnes en rekke kjendiskvinner som gjerne tilbringer tid med ham i sosiale lag, men at de aldri beveger seg i nærheten av ham på romantisk vis.

- Jeg har ikke den beste historikken når det kommer til å date kjendiskvinner, så det er gøy å se hvordan vennene dine snakker til meg på et vennskapelig nivå, samtidig som de holder seg unna meg, delte han.

LES OGSÅ: Derfor byttet Bradley Cooper ut kjæresten